Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει την χώρα σε νέα χρεωκοπία τάζοντας 86 δις

 



Συνειδητά απατεώνας ο Αλέξης Τσίπρας, ψεύτης, καταστροφικός, αδιάφορος για την Ελλάδα και τους πολίτες, επέστρεψε στην εποχή των υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα, γυρίζει χώρα  δεκαετίες πίσω, εξαπατώντας και πάλι του πολίτες.

Το πρόγραμμα του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα φτάνει στα 83 δισ. ευρώ, ένα πρόγραμμα είναι ανεφάρμοστο, απάτη, που εάν  εφαρμοζόταν θα οδηγούσε ξανά την ελληνική οικονομία σε πτώχευση.

Παρά τις πιέσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να απαντήσει πόσο κοστίζει το πρόγραμμά του, αλλά και πώς θα βρεθούν αυτά τα χρήματα μέσα στις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας και χωρίς να μπει σε κίνδυνο η πορεία της προς τα πάνω, και η στάση του αυτή δείχνει το πόσοαδίστακτοι και αμετανόητοι απατεώνες είναι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 880 ευρώ μέσα στις πρώτες 50 ημέρες, ενώ η Ν.Δ. αύξησε πρόσφατα τον κατώτατο μισθό στα 780 ευρώ και υπόσχεται τη σταδιακή αύξησή του στα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή μέσα στο 2027.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται ετήσια τιμαριθμική αναπροσαρμογή στο ύψος του πληθωρισμού του προηγούμενου έτους, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, χωρίς να υπολογίζει το κόστος αυτής της επιλογής. Υπόσχεται άμεση αύξηση 10% τους μισθούς στον δημόσιο τομέα, άμεση επαναφορά της 13ης σύνταξης, αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία με διαγραφή μέρους της βασικής οφειλής, θέσπιση ανώτατου συντελεστή κέρδους στον ενεργειακό τομέα στο 5% κ.λπ.

Υπόσχεται ακόμα, γενικώς και αορίστως, άμεση φορολόγηση των υπερκερδών στα ταμεία των ενεργειακών εταιριών και των διυλιστηρίων, άμεση μείωση των χρεώσεων στο ρεύμα, τέλος στις αποκοπές ρεύματος και άλλα τέτοια απατηλά για να κοροιδέψει τον κόσμο.

Με λίγα λόγια ο Αλέξης Τσίπρας συνειδητά και χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής, υπόσχεται και λέει ό,τι θέλει, χωρίς να σκέπτεται ότι θα βρεθεί εκτεθειμένος, αφού δεν πρόκειται να βρεθεί στη θέση να εφαρμόσει όσα λέει, νομίζοντας ότι είναι το 2015 που δεν τον ήξεραν, αλλά η διαφορά τώρα είναι ότι τον ξέρουν.

Η  δεύτερη φορά Αριστερά θα είναι και πάλι συμφορά ξεκάθαρα, ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε ξέρει ούτε μπορεί και αυτό το γνωρίζουν και οι ίδιοι που θέλουν και πάλι να παίξουν την χώρα στα ζάρια.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου