Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Συνεχίζεται το θράσος ΣΥΡΙΖΑ - Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον Τσίπρα


 

Προκλητικός ΣΥΡΙΖΑ σε όλο του το μεγαλείο, δεν πήρε για ακόμα μία φορά το μήνυμα και συνεχίζει να εξοργίζει τους πολίτες.

Μετά την συντριπτική ήττα Τσίπρα, μαζεύτηκαν στην Κουμουνδούρου, Αλέξης Τσίπρας, Πόπη Τσαπανίδου, Ράνια Σβίγου, Γιώργος Βασιλειάδης, Ολγα Γεροβασίλη, Εφη Αχτσιόγλου, Ρένα Δούρου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και αποφάσισαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ευθύνεται για την ήττα και θα οδηγήσει το κόμμα στις επόμενες εκλογές με στόχο να αποτρέψει νέα νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και να ταλαιπωρήσει την χώρα με καινούργιες εκλογές.

Την ευθύνη της συντριπτικής του ήττας Τσίπρας - ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και ντροπής την ρίχνει στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. και δευτερευόντως στο ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25, επειδή δεν αποδέχθηκαν την πρόταση συνεργασίας που τους απηύθυνε ο απατεώνας αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Oπως χαρακτηριστικά τόνισε ο αμετανόητος και φαιδρός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Εχω μάθει στις δύσκολες στιγμές να αναλαμβάνω την ευθύνη και να μην εγκαταλείπω τη μάχη. Είμαι εδώ. Δεν θα εγκαταλείψω ούτε τώρα, στη μέση μάλιστα ενός δύσκολου αγώνα». 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου