Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Του κόπηκε η μαγκιά μετά την σύλληψη του για την κακοποίηση της γάτας στην Ύδρα



Του κόπηκαν του τζάμπα μάγκα, τα "εγω την πέταξα, έχεις πρόβλημα;»,  θα καλέσω την αστυνομία : "Κάνε ό,τι θες"

Στον εισαγγελέα πρόκειται να οδηγηθεί ο 55χρονος τζάμπα μάγκας που πέταξε τον γάτο από ύψος οκτώ μέτρων σε εστιατόριο της Ύδρας. 

Ο δράστης που θα διωχθεί για κακούργημα και θα του επιβληθεί πρόστιμο έως 30.000 ευρώ, αμέσως μετά τη σύλληψή του, του κόπηκε η μαγκιά και προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την αποτρόπαια πράξη του ενώπιον των αστυνομικών του ΑΤ Ύδρας, λέγοντας ότι δεν είχε πρόθεση να βλάψει το άτυχο τετράποδο και πως αυτό, μετά την σπρωξιά που του έδωσε «έχασε την ισορροπία του» και έπεσε από ύψος οκτώ μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο, ένα ζευγάρι Αθηναίων τουριστών που έτυχε να περνούν εκείνη τη στιγμή από το σημείο και είδαν τη γάτα να προσγειώνεται στα πόδια τους, κατέθεσαν στην αστυνομία ότι ο 55χρονος όχι μόνο παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που έσπρωξε τη γάτα στο κενό αλλά τους αντιμετώπισε και με ιδιαίτερα ειρωνικό και προκλητικό τρόπο.

«Μου είπε χαρακτηριστικά "εγω την πέταξα, έχεις πρόβλημα;». 




Από την σφοδρή πρόσκρουση το πλακόστρωτο γέμισε με αίματα απο την άτυχη γάτα. Ύστερα η ίδια μαζί με ένα ακόμη ζευγάρι αυτόπτων μαρτύρων πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλουν το περιστατικό. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον δράστη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. Όπως ανάφερε η κυρία Μαρία Μητσέλη, ιδιοκτήτρια του ισόγειου τουριστικού καταστήματος, που βρίσκεται ακριβώς από κάτω από το εστιατόριο «Ψαροπούλα», ο δράστης είναι ένας μεσήλικος άνδρας, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην ταβέρνα μαζί με την παρέα του και γελούσαν.

«Καθόμουν έξω από το μαγαζί όταν αντικρίσαμε την γάτα να πέφτει από ύψος οκτώ μέτρων. Η τέντα του καταστήματός μου έκοψε τη φορά της πτώσης όμως η γάτα τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Το ζώο έπεσε μπροστά σε μια Αθηναία τουρίστρια και τον άντρα της οι οποίοι πήγαν τρέχοντας να δουν τι είχε συμβεί και τότε αυτός που την έριξε τους απάντησε: "Έχεις κανένα πρόβλημα; Εγω την έριξα"». Ο δράστης ήταν με παρέα, γυναίκες και άντρες οι οποίοι γελούσαν, σύμφωνα με την μαρτυρία. «Η αστυνομία έφτασε πολύ γρήγορα και τον προσήγαγε στο Τμήμα», δήλωσε η αυτόπτης μαρτυρας.

Η κακοποιημένη γάτα, η οποία τραυματισμένη έχει τρομάξει και δεν έχει εντοπιστεί, δεν είναι αδέσποτη έχει άνθρωπο που την φροντίζει. Είναι άγνωστο πού βρίσκεται και ποια είναι η κατάστασή της. Σημειώνεται ότι το κατάστημα της «Ψαροπουλας» διαθέτει κάμερες που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τον τρόπο που έδρασε ο φαιδρός δράστης.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου