Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

ΝΔ: Αmber Alert για εξαφάνιση ΣΥΡΙΖΑ - Ούτε λέξη για την επίθεση ακροαριστερών σε ανήλικα παιδιά

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και ώρες, δεν έχει βρει μία λέξη για να καταδικάσει την επίθεση ακροαριστερών συντρόφων του, στην οικογένεια του Θάνου Πλεύρη και ειδικά στα ανήλικα παιδιά του.

Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την απόλυτη ενοχή του, δείχνει επίσης ότι πριν προηγηθεί οποιαδήποτε επίθεση ακροαριστερών σε στόχους το κόμμα ενημερώνεται και δίνει το οκ, αλλιώς θα καταδίκαζε απο την πρώτη στιγμή.

Φυσικό και επόμενο ήταν επίσης και η απουσία του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για το κόμμα Κασιδιάρη, και δείχνει ακόμα μία φορά ότι ακροαριστερά και ακροδεξιά αλληλοβοηθιούνται συντροφικά.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης Ν.Δ.:

«Amber alert – Εξαφάνιση ΣΥΡΙΖΑ

Από το πρωί αναμένουμε στο ακουστικό μας την απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ -ως δήθεν υπέρμαχο των δικαιωμάτων και της δημοκρατίας- για το αν υπέβαλε ή όχι υπόμνημα στον ΑΠ κατά του κόμματος Κασιδιάρη. Απάντηση καμία… Αφωνία επίσης επιδεικνύει και στην άθλια επίθεση που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης και η οικογένειά του, νωρίτερα το μεσημέρι. Η ανοχή σε κάθε μορφής βία και ειδικά στην φαιοκόκκινη πολιτική βία δεν ήταν ποτέ μια αριστερή θέση… Δυστυχώς έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου