Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Ο Τσίπρας με "όπλα" του το θράσος. το ψέμα και την απάτη θεωρεί ότι μπορεί να πάει σε debate με τον Μητσοτάκη;

 


Ποιος αμφισβητεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας, δεν έχει ούτε την ικανότητα, ούτε την επάρκεια για οποιοδήποτε κοινωνικό η οικονομικό θέμα, ούτε την σοβαρότητα, ούτε την μόρφωση να αντιπαρατεθεί σε ένα debate με τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Κανένας σοβαρός άνθρωπος είναι η απάντηση! Και αναρωτιόμαστε με τι θράσος θα πάει σε ένα debate; Θα πει τι; Τα ψέματα που αραδιάζει στους λίγους που τον ακούν; Το σχέδιο νέας απάτης στον Ελληνικό λαό που τάζει ανέφικτα ασύστολα;

Αυτή η προσπάθεια του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλεί ένα επιτυχημένο πρωθυπουργό, με γνώση οικονομικών θεμάτων και πρόγραμμα που έχει εξαγγείλει, έχει εφαρμόσει και δεν έχει τάξει απλά όπως ο Τσίπρας εξαπατώντας τον κόσμο, σίγουρα δεν θα του βγει σε καλό και απορούμε με το θράσος του.

Επιδιώκοντας μια τέτοια αναμέτρηση ο Τσίπρας μόνο να για να ανεβάσει ποσοστά ο Μητσοτάκης μπορεί να γίνει, και αυτό είναι ένα δώρο του Τσίπρα στην Νέα δημοκρατία.

Το θράσος του Αλέξη Τσίπρα είναι τεράστιο και μιλώντας εχθές σε μόλις πεντήντα δικούς τους στο Ίλιον που τον άκουσαν χρέωσε στον κ. Μητσοτάκη «δειλία», υποστηρίζοντας ότι δεν τον αφήνουν να αναμετρηθεί μαζί του τηλεοπτικά οι επικοινωνιολόγοι του, και αυτό που λέει το πιστεύει και γελάει ο κόσμος μαζί του.

Την πρόθεση για debate με τη συμμετοχή των έξι κοινοβουλευτικών αρχηγών εξέφρασε και ο κ. Μητσοτάκης, δηλώνοντας στον Status FM ότι «υπάρχουν κανόνες που διέπουν τα ντιμπέιτ που γίνονται στην προεκλογική περίοδο, συμμετέχουν προφανώς όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και βεβαίως κι εγώ είμαι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή να κάνουμε ένα debate, όπως το προβλέπει ο νόμος, για να μπορέσουν οι πολίτες να κατατοπιστούν πλήρως για τις θέσεις των κομμάτων».

Αυτή η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι βέβαιο ότι πάγωσε την Κουμουνδούρου και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί η διαφορά μεταξύ τον δύο είναι τεράστια.

Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να πάει σε ένα debate ο Τσίπρας και με την «χρήση πλασματικών στοιχείων και fake news», όπως η ιδιωτικοποίηση του νερού να θέλει αντιπαράθεση με τον Μητσοτάκη για να γελάσει και ο κάθε πικραμένος μαζί με το νούμερο που ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση, τα πάντα θα κριθούν στις συνεδριάσεις της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών που θα πραγματοποιηθούν μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών, η οποία,  θα γίνει στις 22 Απριλίου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου