Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Μπόρις Κλέιμαν ο επίδοξος βιαστής της 17χρονης μαθήτριας

 


«Διασκεδάζαμε με τους συμμαθητές μου στο μπαρ, όταν με προσέγγισε ένας άνδρας που μου συστήθηκε ως Μπόρις. Ηπιαμε κάποια ποτά. Αρχικά με φλέρταρε διακριτικά και συζητούσαμε. Κάποια στιγμή, μου είπε να πάμε σε άλλο χώρο του καταστήματος, που ήταν σαν privé σημείο, όπου καθόταν εκείνος και ο φίλος του, για να συζητήσουμε.

Εκεί ήρθε επιθετικά πάνω μου και εγώ τον απώθησα. Κάποια στιγμή, μου σήκωσε τη φούστα και ασέλγησε με το χέρι του στο πίσω μέρος των μηρών μου και τα γεννητικά μου όργανα. Του είπα ότι δεν θέλω να κάνω κάτι ερωτικό μαζί του και τον έσπρωξα. Εκείνος με άρπαξε με δύναμη και με ακινητοποίησε επιχειρώντας να συνεχίσει να με κακοποιεί σεξουαλικά. Κατάφερα να ξεφύγω, βγήκα έξω και είπα τι έγινε στους φίλους μου».

Αυτά είπε η 17χρονη Α.G. από το Βέλγιο στους αστυνομικούς του Α.Τ. Συντάγματος μετά την άγρια σεξουαλική επίθεση που φέρεται να δέχθηκε από τον 33χρονο Ισραηλινό, ουκρανικής καταγωγής, τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν. Το απίστευτο περιστατικό έγινε στις 02:00 τα ξημερώματα σε μπαρ της οδού Σκουφά. Η 17χρονη, η οποία σε 10 ημέρες γίνεται 18 χρόνων, βρισκόταν στο μπαρ μαζί με 8 συμμαθητές της, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής που έκαναν από το Βέλγιο στην Αθήνα.

Οι συμμαθητές της κοπέλας αντέδρασαν και κινήθηκαν εναντίον του 33χρονου τερματοφύλακα, για να ακολουθήσουν έντονος διαπληκτισμός και συμπλοκή έξω από το κατάστημα. Οι συμμαθητές της 17χρονης ειδοποίησαν τους συνοδούς τους, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν την Αστυνομία, ωστόσο αστυνομικοί που διέρχονταν από την περιοχή, στο πλαίσιο περιπολίας, ενημερώθηκαν για το τι είχε συμβεί σε βάρος της ανήλικης και προσήγαγαν τον 33χρονο τερματοφύλακα στο Α.Τ. Συντάγματος, όπως και τους 8 νεαρούς Βέλγους. Λίγο αργότερα έφθασε στο αστυνομικό τμήμα και η 17χρονη κοπέλα, η οποία αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τον Μπόρις Κλέιμαν ως επίδοξο βιαστή της, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Στην αριστερή τσέπη του παντελονιού του 33χρονου τερματοφύλακα, κατά τη διάρκεια του σωματικού ελέγχου, βρέθηκε μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε 1,5 γραμμάριο ηρωίνη. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Παράλληλα, οι αστυνομικοί χορήγησαν στην ανήλικη κοπέλα υπηρεσιακό σημείωμα, προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Από τους σωματικούς ελέγχους που ακολούθησαν στους 8 νεαρούς Βέλγους, συμμαθητές τής άτυχης κοπέλας, σε έναν 18χρονο βρέθηκε σε τσέπη του παντελονιού του ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι μήκους 15 εκατοστών και λάμα 7 εκατοστών. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα Ανηλίκων.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο.

Σημειώνεται πως στο ίδιο μπαρ μαζί με τον τερματοφύλακα ήταν και ο 26χρονος Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος δεν συμμετείχε στο περιστατικό. Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης του Μπόρις Κλέιμαν για βιασμό, με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέα Μπέου, τέθηκαν εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους και ενημερώθηκαν οι μάνατζέρ τους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου