Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Με τον καταδικασμένο Νίκο Παππά γυρνάει ο Τσίπρας τις γειτονιές για να εξαπατήσει τον κόσμο

 


Με τον τελεσίδικα καταδικασμένο Νίκο Παππά, ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να εξαπατά τον κόσμο γυρνώντας τις γειτονιές, λέγοντας ψέματα και προσπαθώντας να κερδίσει ψήφους.

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας και αμετανόητος Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται πλούσιο τραπέζι για το επόμενο Πάσχα εφόσον γίνει πρωθυπουργός, δήλωσε μάλιστα ο απατεώνας πως θα είναι το τελευταίο Πάσχα που οι πολίτες θα αισθάνονται τόσο μόνοι απέναντι στην… ακρίβεια!

Υπόσχεται ο Τσίπρας, με συνταγή Ερντογάν ότι θα τα αλλάξει όλα για ακόμα μία φορά και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια και δήλωσε από την Καλλιθέα ότι «με την κρίση του λαού ότι αυτό θα είναι το τελευταίο Πάσχα που το τραπέζι στο σπίτι θα είναι τόσο φτωχό, που θα αισθάνονται τόσο μόνοι οι πολίτες απέναντι στις καθημερινές δυσκολίες και στην ακρίβεια».

Με μπόλικο θράσος και χυδαίο λαικισμό είπε ο πολιτικός απατεώνας θέλωντας να παρουσιάσει μια fake εικόνα φτώχειας και ανέχειας για την Ελλάδα, λέγοντας ότι πέρυσι τέτοιον καιρό είχε βρεθεί ξανά στην αγορά της Καλλιθέας και η αίσθησή του «ήταν ότι πιάσαμε ταβάνι στις τιμές και ζήτησα μέτρα Ανάστασης για τους καταναλωτές και όχι Σταύρωσης».

«Δυστυχώς», πρόσθεσε ο απατεώνας, «έναν χρόνο τώρα προχωράμε όλοι σε έναν Γολγοθά και κυρίως οι καταναλωτές, οι πολίτες που βλέπουν τις τιμές να ανεβαίνουν, το εισόδημα να παραμένει σταθερό» για να τονίσει ότι «Έχει μειωθεί η αγοραστική δύναμη για τη μεσαία τάξη, για τους ευάλωτους συμπολίτες μας, ο ΦΠΑ παραμένει σταθερός, οι τιμές ανεβαίνουν.

«Δυστυχώς» είπε «αυτό έχει οδηγήσει, στη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, σε κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη. Τα γνωρίζουμε όλοι, τα βιώνουμε» είπε ο ψεύτης που νοικιάζει βίλα 500€ για να υποστηρίξει πως  «το πασχαλινό τραπέζι φέτος θα είναι το ακριβότερο όλων των προηγούμενων ετών».

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας με συνταγή 2014, εξαπατώντας εμφανίζεται πλέον να… γεμίζει και τα εορταστικά τραπέζια Χριστουγέννων και Πάσχα!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου