Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Δεν τους έφτανε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Ραγκούσης έβαλαν και την σύντροφο του υποψήφια

 


Η περίπτωση του Γιάννη Ραγκούση μόνο καλό δεν έχει κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, ίσως η εκλογή της συντρόφου του που είναι υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνα Κοντοτόλη και ασχολείται με τις κομμώσεις, διαθέτοντας δύο κομμωτήρια να κάνει την διαφορά.

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ που έβριζε με άσχημες εκφράσεις τον Αλέξη Τσίπρα. Εκεί αρχικά συνδέθηκε φιλικά με τη Μαρίνα Κοντοτόλη, σχέση η οποία εξελίχθηκε σε ειδύλλιο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Αρχικά, η σχέση κρατούνταν κρυφή, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους και κρατάει δύο χρόνια μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, τον Ιούλιο του 2019, ο Γ. Ραγκούσης πρόσφερε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα στη γιορτή της Μαρίνας Κοντοτόλη, ενώ το καλοκαίρι του 2020 βάφτισαν μαζί κοριτσάκι φίλων τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η πρώτη τους κοινή δηµόσια εµφάνιση έγινε τον περασµένο Ιούλιο, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ παρέστη σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου.

Η 48χρονη κομμώτρια κατάγεται από τα Τρίκαλα, διατηρεί δύο κομμωτήρια, στα Τρίκαλα και στην Αθήνα, τα «Marina’s Kontotoli hair gallery», ενώ έχει συμμετάσχει και σε επιδείξεις μόδας-κομμωτικής στην Ελλάδα, σε άλλες χώρες της Ευρώπης και στις ΗΠΑ.

Η Μαρίνα Κοντοτόλη είναι μητέρα δύο κοριτσιών και γεννήθηκε στη Γλυκοµηλιά Τρικάλων στις 15 Οκτωβρίου 1975. Σε ηλικία 14 ετών σταμάτησε το σχολείο, ώστε να εργαστεί στη θέση της μητέρας της, η οποία αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. 

Το 2013, σε ηλικία 38 ετών, ως μητέρα δύο παιδιών σε µονογονεϊκή οικογένεια και, ταυτόχρονα, εργαζόμενη επαγγελματίας σε Τρίκαλα και Αθήνα, γράφτηκε στο Γενικό νυχτερινό Λύκειο Τρικάλων για να πάρει το απολυτήριο λυκείου.

Έπειτα από τετραετή σχολική φοίτηση (τα νυχτερινά είναι ένας χρόνος παραπάνω), και σε ηλικία 41 ετών, απέκτησε το απολυτήριο Γενικού Λυκείου και συµµετείχε στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2017, όπου και πέτυχε την είσοδό της στο πανεπιστήµιο. Από τον Ιανουάριο του 2022 είναι πτυχιούχος της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου, του Τµήµατος Κοινωνικής Πολιτικής.

Είναι εκλεγµένο μέλος του Επιµελητηρίου Τρικάλων, ως εκπρόσωπος στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, ενώ έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τοµέα επί 30 χρόνια ως ελεύθερη επαγγελµατίας. Ασχολείται και με τον αθλητισµό, είναι πρώην μαραθωνοδρόμος, εκλεγμένη στο ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου