Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Μήνυση Γεραπετρίτη κατά των προκλητικών Ακρίτα - Εμφιετζόγλου

 


Η Ακρίτα μας έχει συνηθίσει σε χυδαιότητες και fake news και έχει αποδείξει ότι είναι δίκαια νούμερο του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ.

Μήνυση κατέθεσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης με αφορμή τους υπαινιγμούς που συνέδεαν τον ίδιο με την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό την οποία εξέδιδαν συστηματικά έναντι αμοιβής, μια υπόθεση που έχει λάβει ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Γεραπετρίτης την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του προέδρου της «Πατριωτικής Ένωσης» Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο οποίος είχε εμπλέξει τον υπ. Επικρατείας στην υπόθεση χωρίς να έχει καμία απολύτως εμπλοκή.

Την χυδαιότητα Εμφιετζόγλου την ακολούθησε η Έλενα Ακρίτα που αναβάζει συνέχεια χυδαία και fake news για να κάνει αντιπολίτευση. Σε φαιδρή ανάρτησή της χωρόις για άλλη μία φορά να ελέγξει την αλήθεια, είχε αναπαραγάγει το δημοσίευμα για την ανάρτηση του κ. Εμφιετζόγλου. «Καλημερούδια αφεντικά, πώς τα καλοπερνάτε;», είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της, τώρα θα αντιμετωπίσει και η ίδια την δικαιοσύνη και δεν θα την σώσει η βουλευτική ασυλία που φρόντισε ο Αλέξςη Τσίπρας να έχει επειδή, επιβράβευση επειδή έβριζε και έλεγε ψέματα για τον Μητσοτάκη εδώ και χρόνια.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου