Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

56χρονο ΚΑΘΑΡΜΑ Αλβανός αγόρασε 8χρονο 900€ για να επαιτεί στους δρόμους της Αθήνας

 



Το 56χρονο κάθαρμα έχει συλληφθεί.

Οι ελληνικές Αρχές έλαβαν προ ολίγων ημερών «κόκκινη» αγγελία διεθνών αναζητήσεων της Interpol Αλβανίας. Το διεθνές ένταλμα σύλληψης αφορούσε σε έναν 56χρονο, ο οποίος είχε καταδικαστεί στη χώρα του σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για «διακίνηση ανηλίκων».

Όταν το Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής ενημερώθηκε για την παρουσία του 56χρονου στην Αθήνα, αμέσως κινητοποίησε το πληροφοριακό του δίκτυο για τον εντοπισμό του. Έτσι, ο καταζητούμενος εντοπίστηκε στα Πατήσια, όπου οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες χωρίς να φέρει αντίσταση.

Όσον αφορά στο ποινικό του παρελθόν, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το 56χρονο κάθαρμα, κατηγορείται ότι είχε «αγοράσει» ένα παιδί από άπορη οικογένεια στην Αλβανία και πιο συγκεκριμένα στα Τίρανα. Φέρεται να πλήρωσε 100.000 Λεκ Αλβανίας, ποσό που αντιστοιχεί σε περίπου 900 ευρώ. Στη συνέχεια, μετέφερε, παράνομα και χρησιμοποιώντας βία, το 8χρονο αγόρι στην Αθήνα, όπου το εξανάγκασε να επαιτεί σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας, με σκοπό να του παραδίδει τα χρήματα.

Ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την έκδοση του κακοποιού στη χώρα του. Άγνωστο ωστόσο παραμένει για τις ελληνικές Αρχές τι απέγινε το 8χρονο παιδί. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου