Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

ΕΦΚΑ: Καταγγελία - Χειρουργήθηκε και δεν της πληρώνει την αναρρωτική άδεια

 



Η κα Μαρία κατήγγειλε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA σήμερα το πρωί,  πως ο Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) έχει καθυστερήσει την πληρωμή της αναρρωτικής της άδειας.

11 Μαρτίου η κα Μαρία έπρεπε να κάνει μία σοβαρή εγχείρηση, ενώ ήδη βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια. Ένα μήνα μετά δεν έχει λάβει ακόμα τα χρήματα που δικαιούται κατά τη διάρκεια της αναρρωτικής της άδειας.

«Κατέθεσα τα χαρτιά μου και για αρκετές μέρες δεν είχα ειδοποίηση. Έστειλα mail να δω σε τι κατάσταση είναι τα έγγραφά μου και είπαν ότι υπάρχει μία καθυστέρηση και κοιτούν χαρτιά που αφορούν άδειες για τον μήνα Ιανουάριο. Μου είπαν πως πρέπει να κάνουμε υπομονή, μπορεί να πάρει 4 και 6 μήνες», είπε στο MEGA.

Η ίδια είναι αναγκασμένη να παραμείνει σε ακινησία, μετά από εντολή γιατρών, ενώ παράλληλα οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις τρέχουν.

«Έχω ένα γιο, οι υποχρεώσεις τρέχουν, οι λογαριασμοί έχουν έρθει. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, δεν σκέφτονται ότι είναι φυσιολογικό να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας», δήλωσε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου