Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

ΑΣΟΕΕ : Ούτε ένας αντιεξουσιαστής δεν συνελήφθη αντίθετα συνελήφθη αστυνομικός και οι κακοποιοί μπήκαν πάλι στην γιάφκα ΑΣΟΕΕ

 


Ομάδα αντιεξουσιαστών κακοποιών, βγήκε μέσα από την ΑΣΟΕΕ που υποτίθεται βάση τα όσα λέει ο Θεοδωρικάκος φυλάσσεται από την πανεπιστημιακή αστυνομία που δεν αφήνει ομάδες κακοποιών να μπαίνουν στον χώρο.

Εχθές είδαμε λοιπόν ανεξέλεγκτους κακοποιούς, να κλείνουν την Πατησίων να σπάνε να καίνε να τρομοκρατούν, και ανενόχλητοι ξαναμπήκαν και πάλι στην γιάφκα ΑΣΟΕΕ χωρίς ούτε μία σύλληψη.

Αντίθετα συνελήφθη ο αστυνομικός που φοβήθηκε να μην τον σκοτώσουν οι κακοποιοί, επειδή τόλμησε παρά της εντολές του αρχηγείου, να περάσει από την Πατησίων την ώρα που ανεξέλεγκτα και με την αστυνομία να παρακολουθεί από μακριά μιά ομάδα κακοποιών που έχουν κάνει γιάφκα την ΑΣΟΕΕ, έκαιγαν, έσπαγαν και τρομοκρατούσαν.

Σε βάρος του αρχιφύλακα, που συνελήφθη μετά το περιστατικό, σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς που μόνο άσκοποι δεν ήταν αφού κινδύνευε η ζωή του και η σωματική ακεραιότητα όσων οδηγών ήταν δίπλα στο περιπολικό.

Ο αρχιφύλακας, που υπηρετεί πάνω από 17 χρόνια στην Αμεση Δράση, ισχυρίζεται ότι εγκλωβίστηκε στην κίνηση και δεν πρόλαβε να βγει από το περιπολικό, όπως οι άλλοι δύο συνάδελφοί του. Οπως είπε, προειδοποίησε τους επιτιθέμενους ότι θα πυροβολήσει, οπισθοχώρησαν για λίγο και μετά κινήθηκαν και πάλι εναντίον του. Φοβήθηκε ότι θα τον λιντσάρουν, ότι θα τον σκοτώσουν, γι’ αυτό πυροβόλησε από το ανοικτό παράθυρο σε ασφαλή τομέα, όπως ισχυρίζεται, για να απεγκλωβιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας συνάδελφος του δεν έτρεξε να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό του και να συλλάβει τους κακοποιούς, και αυτό δείχνει η ακαταλληλότητα, η φόβο, η κακές εντολές από το αρχηγείο.

Στο Βίντεο που υπάρχει στο διαδίκτυο φαίνεται ξεκάθαρα το μένος των κακοποιών που έριχναν πέτρες στο περιπολικό με αυτοκίνητα αθώων οδηγών να είναι δίπλα στο όχημα.  

Εκτός από τον αρχιφύλακα που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα, μέσα στο περιπολικό την ώρα της επίθεσης βρισκόταν ένας υπαρχιφύλακας, αλλά και ο επόπτης υπαστυνόμος που το έβαλαν στα πόδια και αυτό πρέπει να ερευνηθεί από το αρχηγείο. 

Στις 12:30 οι αστυνομικοί εγκλωβίστηκαν μαζί με άλλα οχήματα απέναντι από την είσοδο της ΑΣΟΕΕ και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους κουκουλοφόρους. Περίπου 35 άτομα, χρησιμοποιώντας ως ορμητήριο τη σχολή, είχαν βγει 20 λεπτά νωρίτερα στην Πατησίων, όπου έστησαν οδοφράγματα βάζοντας φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Στη θέα του περιπολικού, οι συγκεντρωμένοι εκτόξευσαν πέτρες, καδρόνια και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στο όχημα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου