Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Τολμάει και μιλάει ΣΥΡΙΖΑ - Τσαπανίδου για παραπλάνηση ψηφοφόρων από την κυβέρνηση

 


Θρασίμια χωρίς ίχνος ηθικής, βγαίνουν μιλάνε στον κόσμο έχοντας προιστορία μεγάλης απάτης στον Ελληνικό λαό και παραπλάνησης.

Και επειδή είναι ακόμα νωπές οι μνήμες της μεγάλης απάτης από τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, που θα έσκιζε τα μνημόνια και θα έσβηνε τα χρέη, υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζει και σήμερα να εξαπατά ασύστολα και να λέει ψέματα για να κερδίσει τις εκλογές.

Ορισμένα μόνο απ;o το σχέδιο απάτης του Τσίπρα το 2015 είχε πεί :

Δωρεάν ρεύμα σε 300.000 νοικοκυριά κάτω από το όριο της φτώχειας. Δεν έγινε…

Πρόγραμμα επιδότησης διατροφής με κουπόνια σίτισης σε 300.000 άπορες οικογένειες. Το μπαλάκι «πετάχτηκε» στην Εκκλησία και στους ιδιωτικούς φορείς… και δεν έγινε.

Δωρεάν ιατρική περίθαλψη για όλους και δραστική μείωση συμμετοχής στη φαρμακευτική δαπάνη. Τα ξέχασε όταν ήταν κυβέρνηση… και δεν τα έκανε.

Πρόγραμμα εξασφάλισης στέγης. Το πρόγραμμα θα υλοποιούσε ο προς επανίδρυση Οργανισμός Εργατικής Εστίας. Ο σχεδιασμός περιελάμβανε την αξιοποίηση των παλιών εγκαταλελειμμένων κτιρίων και κλειστών ξενοδοχείων. Περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας παρουσιάσουν τους ευεργετηθέντες του προγράμματος… που δεν θα το κάνει γιατί απλά δεν υπάρχουν.

Στήριξη χαμηλοσυνταξιούχων. «Αποκαθιστούμε –είχε πει– αμέσως το Δώρο των Χριστουγέννων, ως 13η σύνταξη, σε 1.262.920 συνταξιούχους που λαμβάνουν σύνταξη έως 700 ευρώ. Είναι το πρώτο βήμα για την πλήρη αποκατάσταση της 13ης σύνταξης και του 13ου μισθού σε όλους, σταδιακά και σε συνάρτηση με τις οικονομικές συνθήκες». Οι συνταξιούχοι τον… περιμένουν για να του πουν τι σημαίνει προσωπική διαφορά από τον νόμο Κατρούγκαλου… που τους ξέσκισε την σύνταξη στην κυριολεξία.

Τώρα η Τσαπαναδίνου χωρίς ίχνος ηθικής και μνήμης είπε εχθές στον ΣΚΑΪ "Είναι τόσο καλό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που αν τελικά ηττηθεί στις εκλογές θα φταίει ο κόσμος, οι ψηφοφόροι που θα έχουν παραπλανηθεί από την Κυβέρνηση".

Με τέτοιο θράσος η Τσαπανίδου εξόργισε τους Έλληνες πολίτες που δεν έχουν ξεχάσει τι σημαίνει αριστερά, και έπρεπε να προσθέσει στην κουβέντα της για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ότι "Είναι τόσο καλό" για να είναι ΑΛΗΘΙΝΟ

Αυτό είπε  η Πόπη Τσαπανίδου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ δείχνοντας για μια ακόμη φορά τη γνώμη που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους πολίτες και τους ψηφοφόρους, αυτούς που εξαπάτησε αισχρά και ανήθικα και συνεχίζει να κάνει μέχρι σήμερα.

Θα είναι παραπλανημένοι κατά την εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι ψηφοφόροι, άρα δεν θα έχουν ψηφίσει γνωρίζοντας τι κάνουν και χωρίς να έχουν κρίση, αυτό δηλαδή που κατάφερε με απάτη να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Τσίπρας το 2015.

Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή οι πολίτες οι παραπλανώνται ή εξαγοράζονται κάτι που γνωρίζει και κάνει πάρα πολύ καλά μόνο ο Αλέξης Τσίπρας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου