Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Ο Τσίπρας το 2015 μας ................ με ρομαντισμό λέει ο Μουζάλας

 



Είναι γνωστό ότι πριν από  κάθε σεξουαλική πράξη χρειάζεται και λίγο ρομάντζο μεταξύ των ζευγαριών για να σπάσει ο πάγος.

Έτσι σκέφτηκε ο Τσίπρας λέγοντας θα τους................... αλλά θα το κάνω ρομαντικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ίσως και να υπερέβαλε σε αυτά που έλεγε το 2015, παραδέχτηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην υπουργός του Αλέξη Τσίπρα, Γιάννης Μουζάλας.

Ο πρώην υπουργός μιλώντας στο «Attica Tv», είπε μεταξύ άλλων ότι η υπερβολή αυτή να ήταν ίσως και λόγω ρομαντισμού και γελάει ο κόσμος μαζί του.

Η ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν: «Σας εμπιστεύεται ο κόσμος; γιατί το 2015 λέγατε με ένα νόμο και ένα άρθρο θα καταργήσετε το μνημόνιο. Λέγατε σεισάχθεια για τα δάνεια. Τελικά εσείς νομοθετήσατε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Φτιάξατε ένα πλαίσιο να έρθουν funds και οι servicers και τώρα κατηγορείτε την κυβέρνηση ότι κάνει τους πλειστηριασμούς και έχει αφήσει τους δανειολήπτες στα χέρια, στα νύχια των funds».

Με τον Γιάννη Μουζάλα, να απαντά συγκεκριμένα: «Έχετε δίκιο για το 2015, νομίζω και εγώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στη δυσκολία που βρέθηκε όντως πρώτη φορά κυβέρνηση υπερέβαλε σε αυτά τα οποία έλεγε. Πιθανώς ρομαντισμός λέω εγώ, ο άλλος μπορεί να πει δεν είχαμε ιδέα, ό,τι και να πείτε δεν έχει σημασία».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου