Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Ένα βίντεο μεταξύ Αντώναρου και Κύρτσου δείχνει τι νούμερα έχει μαζέψει ο ΣΥΡΙΖΑ

 


Με αφορμή την ανακήρυξη της υποψηφιότητάς του κ. Αντώναρου με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ «ανέβασε» ένα βίντεο από καβγά που είχε πριν από λίγα χρόνια με τον ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο με ατζέντα την «αλήθεια», τους «λαθρεπιβάτες των κομμάτων» και την «εκπροσώπηση του καραμανλισμού».

Το βίντεο δείχνει την κατάντια αυτών που μαζεύει ο Αλέξης Τσίπρας στον ΣΥΡΙΖΑ υποβαθμίζοντας τα νούμερα του ακροαριστερού τσίρκου περισσότερο.

Ο καβγάς ξεκίνησε με τον Ευάγγελο Αντώναρο να λέει στον Γιώργο Κύρτσο «την αλήθεια να λέτε» και τον ευρωβουλευτή να του απαντά «την αλήθεια θα την πω όπως θέλεω εγώ». «Όχι μισή» συνέχισε ο κ. Αντώναρος για να πάρει την απάντηση Κύρτσου ότι «δεν θα είστε κριτής εσείς. Δεν έχετε τις προυποθέσεις γιατί δεν εκπροσωπείτε τίποτα».

«Αφήστε τα "εσείς τι εκπροσωπείτε". Είστε λαθρεπιβατης όλων των κομμάτων που έχουν περάσει απο το πολιτικό σκηνικό» επέμεινε ο Ευάγγελος Αντώναρος. «Νομίζετε ότι θα τη γλιτώσετε με προσωπικές επιθέσεις; Δεν θέλω να σας βγάλω από τις φαντασιώσεις γιατί είστε γοητευτικός με αυτές. Πολιτικά δεν υπάρχετε» πέρασε στην αντεπίθεση ο Γιώργος Κύρτσος.

«Δραπετεύσατε στις Βρυξέλλες για να μην σας κλείσουν φυλακή», «δεν δραπετεύσα και δεν θα μπω φυλακή για οποιονδήπτε λόγο» ήταν η επόμενη ανταλλαγή «χτυπημάτων» Αντώναρου-Κύρτσου.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου