Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Και ένας αποτυχημένος μελλοντολόγος που ακούει φωνές στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ


 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταντήσει σαν το παλιό Τσίρκο που πήγαινες να δεις όλα τα περίεργα, την γυναίκα με τα μούσια, τον άντρα με την διχαλωτή γλώσσα, ο άντρας λύκος κτλπ.

Όλα τα περίεργα και γραφικά που δεν θέλει κανένα άλλο κόμμα και τα έχει ξεχάσει η πολιτική, τα μαζεύει ο Τσίπρας και τα κάνει νούμερα στο μεγαλύτερο πολιτικό τσίρκο της Ελλάδας, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για τον Τσίπρα αρκεί να είσαι υβριστής του Μητσοτάκη, και με χαμηλότερο IQ από το δικό του που είναι χαμηλό, και κερδίζεις μια θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος του.

Από εχθές, ένας αποτυχημένος μελλοντολόγος, ένας ορφανός πολιτικός της κυβέρνησης Καραμανλή, που τον παίρνουν και του κάνουν πλάκα στο τηλέφωνο, ο Ευάγγελος Αντώναρος είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα τελευταία χρόνια ο Ευάγγελος Αντώναρος έχει βασική ασχολία να υβρίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την διαγραφή του, να λέει ψέματα να προβλέπει αποτυχημένα την ημερομηνία των εκλογών, και να ακούει φωνές που του μιλάνε και του λένε εξωπραγματικά πράγματα που θέλει μόνο αυτός να ακούει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εσωκομματικές αντιδράσεις, για την επιλογή Αντώναρου είναι τεράστιες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί απλά άλλος ένας γραφικός αποτυχημένος πρώην πολιτικός μαζεύτηκε στον θίασο, ενώ περίμεναν στην σειρά άλλοι με αυτά τα χαρακτηριστικά που προέρχονται από την αριστερά.



 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου