Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Προσπάθεια εκφοβισμού και αποδόμησης των δημοκοπικών εταιριών απο την Τσαπανίδου

 


Επειδή ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας τελειωμένος πολιτικά αρχηγός κόμματος, επειδή έχουν χαραχθεί στην μνήμη των πολιτών όσα έκανε τα 4,5 χρόνια που κυβέρνησε, επειδή είναι αποδεδειγμένα παθολογικά ψεύτης και μεγάλος πολιτικός απατεώνας, για την Τσαπανίδου οι δημοσκόποι λένε ψέματα, έτσι της είπανε να πει έτσι λέει.

Με προσωπική επίθεση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου επέλεξε να συνεχίσει την προσπάθεια ακροαριστερού εκφοβισμού και αποδόμησης των δημοσκοπικών εταιρειών η Πόπη Τσαπανίδου, επιβεβαιώνοντας ότι η τοξικότητα και οι στοχοποιήσεις πολιτικών αντιπάλων θα αποτελέσουν την βασική προεκλογική τακτική του φαιδρού ΣΥΡΙΖΑ.

«Στο αυτονόητο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για κανόνες διαφάνειας κατά την προεκλογική περίοδο, ο κ. Σκέρτσος δεν απάντησε ως κυβερνητικός εκπρόσωπος αλλά ως εκπρόσωπος των εταιρειών δημοσκοπήσεων» ανέφερε προκλητικά η Τσαπαν[ιδου και πρόσθεσε:

Και αρχίζοντας την λάσπη και την χυδαιότητα η Τσαπανίδου συνέχισε «Η κυβέρνηση που δεν κάλεσε ποτέ τον ΣΕΔΕΑ να παρέμβει για τα εικονικά τιμολόγια χωματουργικών εργασιών του δημοσκόπου του Μαξίμου, κ. Γεράκη, μιλάει τώρα για αντιεπιστημονική και αντιδεοντολογική επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

«Τις ειρωνείες δε για “συστημικά” ΜΜΕ και “ελίτ των ολιγοπωλίων” μόνο από έναν άνθρωπο του ΣΕΒ, όπως ο κ. Σκέρτσος τις περιμέναμε» είπε για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο σε μια ακροαριστερή επιχείρηση να τον στοχοποιήσει επικαλούμενη προηγούμενη επαγγελματική του ιδιότητα στο πλαίσιο του λαϊκισμού και τη λογική με την οποία απευθύνεται η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στους οπαδούς της.

Και κατέληξε λέγοντας ότι «περιμέναμε όμως και μια καθαρή απάντηση για το ντιμπέιτ. Δεν τη λάβαμε. Απ` ό,τι φαίνεται αναζητούν δικαιολογία για να κρύψουν τον κ. Μητσοτάκη για άλλη μια φορά» την ώρα που ο Άκης Σκερτσος σημείωσε με σαφήνεια πως όλα θα συζητηθούν στην διακομματική όπου και ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει το αίτημά του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου