Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Η επικίνδυνη νυφίτσα Κρίτων Αρσένης ξαναχτύπησε - «φασιστικά» τα τρία μεγάλα κόμματα


 

Τι πληρώνουμε για να βρίσκονται μέσα στην βουλή;

Πόσα νούμερα να αντέξει η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός;

Το ΜεΡΑ25 έχει πάρει φόρα και βάζει συνέχεια αυτογκόλ, δείχνοντας το πόσο ακατάλληλο είναι για την Ελλάδα και την πολιτική γενικότερα.

Μετά τις πληρωμές με το σύστημα... «Δήμητρα» στην περίπτωση που κλείσουν οι τράπεζες, γιατί ΣΥΡΙΖΑ -ΜεΡΑ25 θα τις κλείσουν ντεφάκτο, το ΜέΡΑ25 ξαναχτυπά, αυτή τη φορά μέσω του για γέλια βουλευτή Κρίτωνα Αρσένη, ο οποίος αποκάλεσε τα τρία μεγάλα κόμματα «φασιστικά».

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Βλάχος, δημοσίευσε ένα απόσπασμα από πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, στο οποίο βρέθηκε με τον βουλευτή του ΜεΡΑ 25 Κρίτωνα Αρσένη και τον βουλευτή και πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα.

Εκεί ο ακατάλληλος για βουλευτής, αναφερόμενος στο κόμμα Κασιδιάρη και τις εξελίξεις γύρω από αυτό, ανέφερε πως «βλέπουμε τα τρία κόμματα να αντιπαθούν πολύ ένα φασιστικό κόμμα Κασιδιάρη, αλλά αντιπαθούν το φασισμό; Το ρωτάω γιατί τα τρία κόμματα έχουν κάνει κύριο μέρος της πολιτικής μας, φασιστικές πολιτικές» με τον κ. Βλάχο να χαρακτηρίζει ως απαράδεκτους τους χαρακτηρισμούς του κ. Αρσένη, ενώ τόνισε πως δεν το περίμενε αυτό από κάποιον που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου