Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Τον έστειλαν εικονικά και τον Νικολόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις χυδαίες αναρτήσεις Γεωργούλη

 



Εξαναγκάστηκε σε εικονική παραίτηση από μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Νικόπουλος, μετά από μία σειρά αναρτήσεων που έκανε τις προηγούμενες ημέρες σε βάρος της καταγγέλλουσας, για την υπόθεση Γεωργούλη που αφορά βιασμό και κακοποίηση.

Αναφέρουμε εικονική παραίτηση γιατί κανένα Νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ δεν παραιτείται, εάν δεν υπάρχει διαβεβαίωση από τον θιασάρχη Αλέξη Τσίπρα ότι δεν τρέχει τίποτα μετά τις εκλογές πάλι σε εμάς θα είσαι.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε και καλά αργά χθες το βράδυ, Παρασκευή 21 Απριλίου, και πριν ανακοινώσει τις αποφάσεις της για έξοδο του Χρήστου Νικόπουλου ο ίδιος παραιτήθηκε, έχοντας τις διαβεβαιώσεις του. 

Αυτό του έδωσε το δικαίωμα να επιμένει στην συνωμοσιολογία λέγοντας πως ο χρόνος δημοσιοποίησης της υπόθεσης δεν ήταν τυχαίος και εξέφρασε την απορία του που δεν γίνεται αντιληπτό το χιούμορ του μέσα από όσα έγραψε και ανήρτησε στο διαδίκτυο. 

Αμέσως μετά και πριν του ανακοινωθεί η απόφαση περί διαγραφής του από το κόμμα παραιτήθηκε ο ίδιος για να μη ζημιώσει περαιτέρω την παράταξη στις προσεχείς εκλογές, αλλά είναι σίγουρος ότι ο θιασάρχης Αλέξης Τσίπρας θα έχει το νούμερο και πάλι μετά τις εκλογές.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου