Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον επικίνδυνο 17χρονο αλλοδαπό που κυκλοφορούσε ελεύθερος


Η υπόθεση αφορά τους δύο επικίνδυνους 17χρονους κακοποιούς, που έστησαν ενέδρα σε μια παρέα πέντε ατόμων το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, με έναν από τους δράστες να μαχαιρώνει σε λαιμό και κοιλιά έναν 18χρονο για να του αποσπάσει το τσαντάκι.

Το άτομο που μαχαίρωσε τον 18χρονο Δημήτρη είναι ένας επικίνδυνος 17χρονος αλβανικής καταγωγής Αρμπέρ Μ., με πλούσιο ποινικό μητρώο.

Tι είπε στους αστυνομικούς ο 17χρονος επικίνδυνος κακοποιός που έβγαλε μαχαίρι

Αρχικά επιχείρησε και εκείνος να αποδώσει το μαχαίρωμα ο θρασύδειλος στον συνεργό του, αλλά, όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν τη ματωμένη μπλούζα και τα παπούτσια που φορούσε, τα οποία είχαν περιγράψει τα θύματα, ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που έπληξε τον Δημήτρη.

«Δεν το ήθελα. Πάνω στην πίεση το έκανα. Ήθελα να τον πιέσω για να πάρω το τσαντάκι και έγινε ό,τι έγινε», φέρεται να ήταν τα λόγια του στους αστυνομικούς.

Εις βάρος του επικίνδυνου 17χρονου κακοποιού που φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι τραυμάτισε με μαχαίρι το θύμα απαγγέλθηκε η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Επιπλέον, και στους δύο ανηλίκους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροήν τετελεσμένη και σε απόπειρα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Οι δύο 17χρονοι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην ανακρίτρια Ανηλίκων.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση εάν έχουν συλληφθεί οι γονείς και των δύο αλλοδαπών για παραμέληση ανηλίκων.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου