Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Γεμίσαμε θρασύδειλους κακοποιούς - Άγριο ξύλο σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης

 


Τρίτη 18 Απριλίου σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης πέντε θρασύδειλη κακοποιοί επιτέθηκαν σε ένα άτομο.

Το βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα Thesstoday δείχνει τις εικόνες από το άγριο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο εμπορικό κέντρο. 

Σε αυτό φαίνεται μια ομάδα θρασύδειλων κακοποιών να πλησιάζει έναν άνδρα και να τον χτυπούν με καρέκλες.



Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα επτά θρασύδειλων κακοποιών εισήλθε στον χώρο μέσω της Β. Ηρακλείου, ενώ δύο εξ των κακοποιών είχαν τον ρόλο των τσιλιαδόρων. Μέσα σε δευτερόλεπτα οι υπόλοιποι πέντε, κρατώντας κράνη και καρέκλες, προσέγγισαν και χτύπησαν έναν άνδρα, ο οποίος βρισκόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κάποιος μάλλον το θύμα έβγαλε μαχαίρι, ενώ στο σημείο έσπευσε και πεζή περιπολία της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά οι κακοποιοί αδιαφόρησαν για τους αστυνομικούς. Ο ένας αστυνομικός δέχθηκε επίσης χτυπήματα με την καρέκλα από τους κακοποιούς και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι κακοποιοί αποχώρησαν σαν κύριοι χωρίς να συλληφθεί κανένας, ενώ οι δυνάμεις της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του ατόμου που κρατούσε το μαχαίρι και όχι των υπόλοιπων κακοποιών που δημιούργησαν το περιστατικό, τρομάζοντας τους πολίτες.

«Χτύπησαν αστυνομικό με την καρέκλα και δεν δίστασαν να βγάλουν μαχαίρι μπροστά σε κόσμο. Ήταν σοκαριστικό. Βγήκε μαχαίρι. Δεν καταλάβαμε τον λόγο που άρχισαν να καβγαδίζουν» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, και συνέχισε:

«Ήρθε η αστυνομία, αλλά η ένταση συνεχίστηκε. Δεν δίστασαν να χτυπήσουν με την καρέκλα έναν από τους αστυνομικούς, ο οποίος έπεσε κάτω, ενώ και οι εργαζόμενοι από το εμπορικό κέντρο προσπαθούσαν να τους διώξουν», σημείωσε.

Οι αρμόδιες αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το επεισόδιο και εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια, ενώ έρευνες διεξάγει και το Τμήμα Αθλητικής Βίας.

Με λίγα λόγια έχει χαθεί η μπάλα με την εγκληματικότητα κύριες Θεοδωρικάκο!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου