Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Αίτημα να παυθεί από πρεσβευτής τουρισμού ο Αλέξης Γεωργούλης

 


Αντιδράσεις και στην τοπική αυτοδιοίκηση της Λάρισας προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη που είχε χριστεί από τον δήμαρχο του Δήμου Αγιάς, πρεσβευτής τουρισμού στην περιοχή της Λάρισας.

Η τοπική παράταξη της αντιπολίτευσης «Νέα Εποχή» καλεί τον δήμαρχο Αγιάς να πάψει κάθε σχέση με τον ευρωβουλευτή Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες εις βάρος του.

Η ανακοίνωση για τον Αλέξη Γεωργούλη ανέφερε:

«Κύριε Δήμαρχε, σεβόμενοι το τεκμήριο αθωότητας και χωρίς καμιά πρόθεση “ανθρωποφαγίας”, σας ζητάμε να ανασταλεί κάθε σχέση του Δήμου Αγιάς με τον καταγγελλόμενο για σεξουαλική παρενόχληση και ξυλοδαρμό ευρωβουλευτή μέχρι χθες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλέξη Γεωργούλη. Αν χρειαστεί, ας γίνει και σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για να αποφασίσει σχετικά.

Πρόσφατα ο Αλ. Γεωργούλης είχε χριστεί πρεσβευτής του τουρισμού των παραλιών του Δήμου Αγιάς και υιοθέτησε ένα μονοπάτι του δήμου, έπειτα από πρόσκληση δική σας. Επίσης, ο Δήμος μας συνδιοργάνωσε διαδικτυακή συζήτηση μαζί με το Γραφείο του ευρωβουλευτή για τον Βιώσιμο Ορεινό Τουρισμό τον Δεκέμβριο του 2021, καθώς και βόλτες στα μονοπάτια.

Θεωρούμε ότι μια τέτοια ενέργεια είναι επιβεβλημένη από μέρους του Δήμου μας, τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθεί μέσω της Δικαιοσύνης η αθωότητα ή μη του καταγγελλόμενου. Με την κίνησή μας αυτή θα δείξουμε τη μηδενική ανοχή των Αγιωτών σε κάθε χρήση βίας, και ιδιαίτερα στον βιασμό και στη σεξουαλική παρενόχληση. Τουλάχιστον μέχρι να διαπιστωθεί η αθωότητά του (κάτι το οποίο ειλικρινά ελπίζουμε), δεν μπορεί να είναι πρεσβευτής του Δήμου μας. Αγιά 2019 – Νέα Εποχή».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου