Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Αντί ο Τσίπρας να ασχοληθεί με τον λαό συνεχίζει το καραγκιοζιλίκι με επίσκεψη στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 


Ένας πολιτικός αρχηγός που έχει δύο τελεσίδικα καταδικασμένους υπουργούς, ελέγχεται για μαύρες σακκούλες με χρήματα στον ΣΥΡΙΖΑ, έχει καταγγελθεί απο τα στελέχη του ότι τα παρακολουθούσε, στήνει fake news για να σπιλώσει πολιτικούς αντιπάλους και άλλα πολλά φαιδρά, συνεχίζει το καραγκιοζιλίκι ζητώντας δήθεν, ένα κράτος δημοκρατικό, ελεύθερο, που θα δίνει ασφάλεια στον πολίτη.

Και το λέει αυτό ο Αλέξης Τσίπρας, που προσπάθησε με διάφορους τρόπους να ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας, που έχει στο κόμμα του ακροαριστερούς φασίστες που απειλούν ότι θα έρθουν με το άγριο, και το χειρότερο ελέγχει ακροαριστερούς κακοποιούς στα Εξάρχεια που δημιουργούν με μία του εντολή καταστροφές περιουσιών αθώων πολιτών, προσπαθώντας με μολότοφ να σκοτώσουν αστυνομικούς.

Αυτός λοιπόν ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας, επισκέφθηκε σήμερα την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένωνστις 10:30 το πρωί, ο πρόεδρος του  για να συναντηθεί με τον πρόεδρο, Κωνσταντίνο Μενουδάκο.

Η συνάντηση έρχεται στον απόηχο της πρόσφατης συνέντευξης Ανδρουλάκη και των όσων ανέφερε ο ίδιος για την προσέγγιση του πρωθυπουργού περί αντικατάστασης του Μενουδάκου. Υπενθυμίζεται ότι σε σχετική ανακοίνωση, η αξιωματική αντιπολίτευση είχε απευθύνει το εξής δήθεν ερώτημα για την υπόθεση και τις δήθεν προθέσεις Μητσοτάκη: «Για ποιο λόγο σχεδίαζε από τον περασμένο Ιούλιο και πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο των υποκλοπών, την αντικατάσταση Μενουδάκου και τη κατάργηση Ράμμου με μια μόνο κίνηση;».

Ο φαιδρός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έκανε και δηλώσεις που δεν έχουν κανένα νόημα να αναφέρουμε, είναι στημένες ξεκάθαρα για να εξυπηρετήσουν το αφήγημα ενός ανίκανου πολιτικού που δεν μπορεί να αντιπολιτευθεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου