Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Ο Μηταράκης κοινοποίησε το πτυχίο του για να απαντήσει στον Τσιριγωτάκη που ήθελε να εκδικηθεί

 


Ο δημοσιογράφος Λάμπης Τσιριγωτάκης, χωρίς να ελέγξει τις πηγές του και όπως φαίνεται από ανάρτηση του υπουργού για να εκδικηθεί τον Μηταράκη , με ανάρτησή του στο Facebook αμφισβητούσε το κατά πόσο ο κ. Μηταράκης έχει το πτυχίο που ο ίδιος έχει δηλώσει στο βιογραφικό του.

Όπως γράφει ο δημοσιογράφος διαβάζοντας το βιογραφικό βλέπει ότι δηλώνει πως έχει πτυχίο στις βιομηχανικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. «Από ποιο κολλέγιο του πανεπιστημίου της Οξφόρδης πήρε το πτυχίο του, γιατί οι δικές μου πληροφορίες δεν συμφωνούν με το συγκεκριμένο περιεχόμενο στο βιογραφικό του κ. Μηταράκη»

Η ανάρτησή του Λάμπη Τσιριγωτάκη:

Labis Tsirigotakis
23 ώρες πριν

Διαβασα συμπτωματικα το βιογραφικο του υπουργου μεταναστευσης Νοτη Μηταρακη.Σχετικα με τις σπουδες του αναφερει οτι εχει πτυχειο στις βιομηχανικες επιστημες απο το πανεπιστημιο της Οξφορδης.Μηπως θα μπορουσε να μας πει ο κ.υπουργος απο ποιο κολλεγιο του πανεπιστημιου της Οξφορδης πηρε το πτυχειο του.Γιατι οι δικες μου πληροφοριες δεν συμφωνουν με το συγκεκριμενο περιεχομενο στο βιογραφικο του κ.Μηταρακη.Μηπως περασε σαν απλος τουριστας απο το πανεπιστημιο της οξφορδης.

101
38
28

Ο κ. Μηταράκης αναγκάστηκε για να διαψεύσει τον δημοσιογράφο που κατηγορούσε χωρίς να έχει ελέγξει τις πηγές του, ανήρτησε στο Twitter το πτυχίο που έλαβε από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στοιχείο που είχε αμφισβητήσει ο επί χρόνια ανταποκριτής της ΕΡΤ στο Λονδίνο.

Παράλληλα με την δημοσίευση του πτυχίου, ο υπουργός κάνει και την παρακάτω καταγγελία για να δείξει γιατί ε'ίπε ψέματα και τον κατηγόρησε χωρίς στοιχεία ο δημοσιογράφος : «Γνωστός δημοσιογράφος το 2019 ζητά παρέμβασή μου για χρέη προς ΕΦΚΑ, που προφανώς δεν έκανα. Γραπτώς διαμαρτύρεται. Προχθές με καλεί σε εκδήλωση βιβλίου του, που δεν πήγα. Με SMS με λέει ανάγωγο. Για να "εκδικηθεί" λέει ότι δήθεν δεν έχω πτυχίο από Οξφόρδη… Κρίμα και τον σεβόμουν»

«Για το αρχείο σας» έγραψε ο Νότης Μηταράκης στη λεζάντα της φωτογραφίας του πτυχίου του.
































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου