Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Ο Τσίπρας φοβάται τον Ντογιάκο και την έρευνα του στοχοποιώντας τον




Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί την δικαιοσύνη και τους δικαστές επειδή φοβάται την αλήθεια και τις αποκαλύψεις.

Με καταδικασμένους δύο υπουργούς ο ΣΥΡΙΖΑ που και οι δύο ενήργησαν με εντολές του Τσίπρα για να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας, μόνο να φοβάται το μέλλον μπορεί και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα και την αγωνία του για την εισαγγελική έρευνα.

Με το φόβο τι θα αποκαλυφθεί πάλι για τα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας σπεύδει να αμφισβητήσει ανοιχτά την πορεία των ερευνών για την τραγωδία των Τεμπών, στοχοποιώντας τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. 

Με ακροαριστερό Συριζαίικο θράσος υποστήριξε μάλιστα ότι έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, εμφανώς ταραγμένος για τις αποκαλύψεις που θα έρθουν στο φως για την κυβέρνηση του, ο Τσίπρας εξέφρασε ευθεία αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Αλέξης Τσίπρας!! 

Με λίγα λόγια ο ακροαριστερός επικίνδυνος και ανεύθυνος Αλέξης Τσίπρας έθεσε το ερώτημα στην κοινωνία εάν θα πρέπει να δεν εμπιστοσύνη στον ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου