Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Τσίπρας στριμωγμένος - εκνευρισμένος αποχώρησε από το στούντιο πριν την αποφώνηση

 



Προκλητικός και ψεύτης ολκής για ακόμα μία φορά, σε σημείο που πολίτες που πήγαν να τον ακούσουν γύρναγαν κανάλι.

Ο φιαδρός και προκλητικός Αλέξης Τσίπρας δεν μπόρεσε να αντέξει τις ερωτήσεις για την τραγωδία στο Μάτι, για τον ακροαριστερό φασίστα και σύντροφο του Πολάκη, για την ήττα του 2019 και αν επιλέξει να παραμείνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά από μια ενδεχόμενη νέα ήττα, που είναι και αναμενόμενη.

Όλες αυτές οι ερωτήσεις που δεν τις περίμενε για να λέμε και την αλήθεια του προκάλεσαν εκνευρισμό, σε σημείο αποχώρησης από το στούντιο πριν την ολοκλήρωση της αποφώνησης.

Εάν οι δημοσιογράφοι του mega τον στρίμωχναν,  ρωτώντας τον και για τη στάση που ο ίδιος τήρησε εκείνο το μοιραίο βράδυ δίνοντας παράσταση στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, όπως και για το πώς διαχειρίστηκε το μετά, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει ζητήσει συγνώμη, θα ήταν από τις κορυφαίες και πλήρης και αντικειμενικές συνεντεύξεις του mega σε πολιτικό αρχηγό.

Αυτό που όμως προκάλεσε τη βασική αιτία του εκνευρισμού του Αλέξη Τσίπρα ήταν η ερώτηση ποιο θα είναι το πολιτικό του μέλλον ο βαθιά ακροαριστερός και καθεστωτικός πέρασε το μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν προτίθεται να πάει πουθενά, εκεί θα μείνει, αρχηγός για πάντα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου