Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Αδίστακτοι απατεώνες και στην Γαλλία οι Συριζαίοι, στηρίζουν κινητοποιήσεις ενώ είχαν αυξήσει το όριο ηλικίας στα 67 χρόνια

 


Το ότι δέχεται η Γαλλική αριστερά εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να διαδηλώσει κατά της αύξησης του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στην Γαλλία από τα 62 στα 64 χρόνια, αυτό φαίνεται προκλητικό.

Είναι απίθανο στην Γαλλική αριστερά να μην γνωρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε στην Ελλάδα το όριο για συνταξιοδότηση στα 67 χρόνια, και νομίζουμε ότι είναι μεγάλη πρόκληση για τους διαδηλωτές στην Γαλλία να έχουν στις τάξεις τους εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, μεταβαίνει στο Παρίσι προκειμένου να στηρίξει τις κινητοποιήσεις των Γάλλων και τις αντιδράσεις στον νόμο Μακρόν για αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης στα 64 χρόνια, μόνο ως μνημείο υποκρισίας χαρακτηρίζεται και δείχνει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ίχνος ντροπής και ηθικής.

Καλό θα ήταν οι Γάλλοι να γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε μια ημέρα πήγε το όριο ηλικίας για τη σύνταξη στα 67 χρόνια, εξαπατώντας τους Έλληνες πολίτες που τους έταζε το αντίθετο.

Και τώρα η Ράνια Σβίγκου εμφανίζεται να εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ στις κινητοποιήσεις των… Γάλλων!! Ούτε ίχνος ντροπής από τους απατεώνας της Ελληνικής ακροαριστεράς!!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου