Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Κυρανάκης σε Τζάκρη on air: «Είσαι γελοία»

 



Η αλήθεια είναι ότι όπου εμφανίζεται η Τζάκρη, βάζει την κασέτα που της έδωσαν, την εμπλουτίζει με μπόλικο ψέμα και αρχίζει να μιλάει ασταμάτητα εκνευρίζοντας τον κόσμο.

Άλλες φορές γελάνε μαζί της, γιατί όσα λέει εκτός από ψέματα, δεν τα διαβάζει και σωστά οπότε τα κάνει χειρότερα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση εκτός από ψέμα στις τιμές στα καύσιμα, δεν ήξερε και πόσο παρέδωσε τον κατώτατο μισθό ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η Θεοδώρα Τζάκρη στο Attica το βράδυ της Δευτέρας.

Ο κατώτατος μισθός ήταν η αιτία , πόσο τον άφησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και πόσο τον πήγε αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, και η Τζάκρη δεν είχε πλήρες το ποίημα με αποτέλεσμα να κάνει τα δικά της εκνευρίζοντας τον Κυρανάκη.

«Είστε γελοία, λυπάμαι τους συνεργάτες σας που σας ακούνε κάθε μέρα» της είπε ο Κυρανάκης, με την Τζάκρη να τον χαρακτηρίζει «ακροδεξιό και φασίστα» και να ζητάει από τον παρουσιαστή να ζητήσει απο τον βουλευτή της ΝΔ πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό «γελοία» αλλιώς θα αποχωρήσει από την εκπομπή.

Ο Κυρανάκης επέμεινε στον χαρακτηρισμό του και δεν τον πήρε πίσω, ωστόσο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε πράξη την απειλή αποχώρησης της για να συνεχίσει το σώου, και παρέμεινε να συνεχίσει την αντιπαράθεση της με τον βουλευτή της ΝΔ.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου