Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Η Δούρου μπέρδεψε την 25η Μαρτίου με το food pass, market pass και έστησε σώου για να ξεφτιλιστεί



Βρήκε το σπίτι με τα πλακάκια του 1980, έστησε το σκηνικό και ξεκίνησε το Συριζαίκιο σώου ξεφτίλας η Ρένα Δούρου! Αυτό διάλεξε για να πει στο κόσμο χρόνια πολλά για την σημερινή ημέρα,όχι περήφανα όωπς θα έκανε κάθε Ελληνίδα και Έλληνας, αλλά Συριζαίικα με μπόλικο θράσος μπερδεύοντας Σαρακοστή, 25η Μαρτίου, food pass και market pass.

Μόνο ένας συριζαίος δεν θα ήταν περήφανος για την σημερινή ημέρα, και θα προτιμούσε αντί να πει χρόνια πολλά περήφανα να λαικίσει, κάνοντας αντιπολίτευση στήνοντας μάλιστα και σκηνικό.

Η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, για την 25η Μαρτίου προτίμησε να ξεφτιλιστεί κάνοντας αντιπολίτευση με την ακρίβεια, κάνει την κακομοίρα φαίνεται και από το ύφος της, και  υπόσχεται γεμάτα ψυγεία αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με ξεφτίλα μήνυμα για την ημέρα, αντί να δώσει ένα περήφανο μήνυμα για όλους τους Έλληνες, μιλά για την ακρίβεια για το ψυγείο της και για τους μπακαλιάρους που δεν θα πάνε σε όλα τα σπίτια.

Κοροιδεύει το food pass, market pass, βάζει ένα ταπεράκι στο ψυγείο και τονίζει ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα  θα κάνει ότι έκανε την περίοδο 2015 – 2019 για να μη χρειάζονται οι πολίτες «τα κουπόνια του κ. Μητσοτάκη».







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου