Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Βαρεμένος αλλά Κασιδιάρης επιτέθηκε στην Καραμανλή αρπάζοντας ένα χαρτί - Παραμένει αμετανόητος

 


Έχουν ξεφύγει στον ΣΥΡΙΖΑ, απειλούν τους πάντες, και έφτασαν στο σημείο να κάνουν επίθεση κιόλας σε γυναίκες για να τους αρπάξουν ένα χαρτί.

Η αθλιότητα του Γιώργου Βαρεμένου που έχει ξεφύγει γενικά παίζει δικαίως πρώτη είδηση, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που λεκτικά έχει ξεφύγει και δεν ξέρει τι λέει, τώρα κάνει και επιθέσεις.

Για ακραία σεξιστική επίθεση στην βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή κατηγορεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο το κυβερνών κόμμα, με αφορμή όσα συνέβησαν το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα».

Η ανακοίνωση: «Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή! Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ».

Πολύ μεγάλη ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στον  Γιώργο Βαρεμένο και την Αννα Καραμανλή στον αέρα του ΣΚΑΪ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  να ξεφεύγει.

Κάποια στιγμή η κυρία Καραμανλή έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας:

«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate» είπε η κυρία Καραμανλή, με τον Βαρεμένο να της απαντά «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη» και κάνοντας επίθεση της άρπαξε το χαρτί μέσα από τα χέρια. «Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια γυναίκα» του είπε ο Οικονόμου με τον Βαρεμένο να ανταπαντά «δεν μπορώ τις αθλιότητες» και υπεραμύνθηκε του πατριωτισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μην παίρνετε τόση φόρα, ελάτε τώρα... το να λέει κανείς ότι είναι επίθεση απέναντι στην κυρία Καραμανλή... Μου κράδαινε τη μέρα της κηδείας ένα χαρτί, non paper του Μαξίμου να μου πει τι; Οτι είμαστε λιγότερο πατριώτες;» είπε ο Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας στην εκπομπή Super Katerina για την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αννα Καραμανλή στο στούντιο του ΣΚΑΪ όπου αμφότεροι ήταν καλεσμένοι.

Από την πλευρά της, η Αννα Καραμανλή μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε: «Δεν ήταν ό,τι καλύτερο… Ηταν μια δύσκολη στιγμή, ταράχτηκα. Ημουν σε πλήρη ταραχή και φαινόταν κι από τον τρόπο που μάζευα τα χαρτιά μου. Ηταν καθαρά σεξιστική επίθεση. Δεν ξέρω αν θα έκανε τέτοια κίνηση αν είχε άντρα δίπλα του. Εξέφρασα την άποψή μου. Περιμένω καταδίκη από τον τομέα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ» είπε η βουλευτής της ΝΔ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου