Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

7,5% μπροστά η Ν.Δ. σε νέα δημοσκόπηση - Γεμάτο πούλμαν το Περιστέρι για να έχει κόσμο ο Τσίπρας

 



Την ώρα που μίλαγε ο Αλέξης Τσίπρας στο Περιστέρι, σε ένα γήπεδο που είχε μαζευτεί κόσμος με πούλμαν από όλη την Αττική και όχι, για να δείξει ότι έχει κόσμο, έβγαινε μιά νέα δημοσκόπηση που έδειχνε αναμφισβήτητα πρώτη και με διαφορά την Νέα Δημοκρατία.





Οι πολίτες δεν έχουν πάρει ακόμα απάντηση απο τον Αλέξη Τσίπρα γιατί παρακολουθούσε τα στελέχη του Πιρτσιόλα κλπ., όπως οι ίδιοι έχουν καταγγείλει; Που πήγαν τα λεφτά απο την Βενεζουέλα, Που πήγαν τα λεφτά σε μαύρες σακούλες του Καλογρίτσα; Ποιος είναι ο Α2 από τα sms Καλογρίτσα; Γιατί δεν ζητάει συγνώμη που έγινε υποχείριο της Τουρκίας και ο ίδιος για την δήθεν "νεκρή Μαρία";

Η ΝΔ διατηρεί τη διαφορά ασφαλείας από τον ΣΥΡΙΖΑ, της τάξεως 7,5 ποσοστιαίων μονάδων, ενώ η πλειονότητα των πολιτών επιθυμεί αυτοδύναμη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc.

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, η ψαλίδα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 7,5 μονάδες με το κόμμα της κυβέρνησης να είναι πρώτο με 32,7% και ο ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 25,2%.

Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 9,8%, το ΚΚΕ με 5,3%, η Ελληνική Λύση με 3,9% και το ΜέΡΑ25 με 2,8%. Πάνω από το όριο του 3% για την είσοδο στη Βουλή βρίσκεται το Εθνικό Κόμμα Έλληνες με 3,4%.

Δείτε την δημοσκόπηση σε κάρτες  :

























0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου