Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Προκλητική ακροαριστερά! Φίλης: Eπί ΣΥΡΙΖΑ οι παρακολουθήσεις δεν ήταν κακό ήταν για ασφάλεια…

 



Οι Συριζαίοι εκτός από επικίνδυνοι για την χώρα (πανελλήνια διαπίστωση), είναι και προκλητικοί βλάκες που τα ομολογούν σαν να μην τρέχει τίποτα, εξοργίζοντας τους πολίτες.

Η ομολογία του ακροαριστερού Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ τα λέει όλα και μάλιστα είναι τόσο προκλητικός που εξοργίζει τους πάντες.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, είπε στον Φίλη μέσα στην συζήτηση «Να ρωτήσετε τον κ. Ρουμπάτη και τον κ. Τσίπρα, όταν παρακολουθούσαν τους Τροϊκανούς και τους Υπουργούς», με τον πρώην υπουργό παιδείας να αντιτείνει χωρ'ις ίχνος ντροπής και ηθικής «Κακό είναι αυτό;».

«Α, σας αρέσει αυτό;», συνέχισε ο κ. Καραμανλής, για να λάβει την απάντηση ότι «ήταν επίσημο αυτό, ήταν προστασία», ενώ ο ακροαριστερός σήμερα σηκώνει παντιέρα για τα αμφιβόλου ηθικής και αλήθειας δημοσιεύματα εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, για δήθεν παρακολουθήσεις από τον ίδιο όπως φαιδρά αναφέρουν τον πρωθυπουργό της χώρας.

Στην ερώτηση «ποιος το αποφάσισε αυτό», ο προκλητικός ακροαριστερός Φίλης είπε «η Κυβέρνηση, ο κ. Βαρουφάκης. Το δήλωσε στη Βουλή ο άνθρωπος», με τον ίδιο να επισημαίνει σε άλλο σημείο ότι «το είπε για λόγους ασφάλειας», αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν ντρέπονται που το ομολογούν.

«Παρακολουθήσατε τους υπουργούς σας…Παρακολουθήσατε και τον Πιτσιόρλα και τον Σαγιά για λόγους ασφάλειας;», αναρωτήθηκε ο υπουργός υποδομών με τον Φίλη να λέει «Όχι βέβαια, τους άλλους, τους άλλους, τον κ. Βαρουφάκη μόνο» νομίζοντας ότι έτσι η καταγγελία Πιτσιόλα δεν υπάρχει και δεν είναι υποχρεωμένοι να απολογηθούν οι ξεφτίλες του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου