Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Με τους ακροαριστερούς τραμπούκους να απειλούν ο Τσίπρας στοχεύει τους κεντρώους

 


Μόνο θράσος θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις την επιθυμία του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνας την ιστορία της χώρας Αλέξη Τσίπρα, ότι θέλει να προσεγγίσει του κεντρώους.

Έχοντας αμολήσει σε εκδηλώσεις τους ακροαριστερούς τραμπούκους Πολάκη και τον ΜΠΟΖΟ Σπίρτζη, να απειλούν τους πολίτες και την δημοκρατία με "καλό η το άγριο", ότι "θα σας βρούμε όλους", ότι "την άλλη φορά θα είναι αλλιώς", περιμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κερδίσουν ψηφοφόρους και αυτό είναι φαιδρό θράσος.

Η αλήθεια είναι ότι ούτε ο μεσαίος χώρος θα πλησιάσει πρός τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι κεντρώοι, ούτε οι κεντροαριστεροί θέλουν να βλέπουν την ακροαριστερή συμμορία Τσίπρα που ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ.

Το νέο σποτάκι της Κουμουνδούρου για τους ελεύθερους επαγγελματίες με πρωταγωνιστή τον Νάσο Ηλιόπουλο είναι άλλη μία προσπάθεια απάτης για να κερδίσει όσους μπορεί, αλλά και η δημοσιοποίηση θέσεων για την δήθεν ρύθμιση χρεών και τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αποσκοπούν στην ανάκτηση του χαμένου εδάφους στη μεσαία τάξη, που προσπαθεί και πάλι να τους εξαπατήσει.

Φυσικά και τίποτα δεν είναι κοστολογημένο, το είπε ξεκάθαρα στην βουλή  ο Τσίπρας σε ερώτηση του Μητσοτάκη εάν είναι κοστολογημένο το πρόγραμμα, και πήρε την απάντηση Τσίπρα " με αυτά θα ασχολούμαστε" δείχνοντας το πόσο απατεώνας είναι.  Την ώρα που η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει ρύθμιση χρεών οι απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ, έβγαλαν το σποτάκι για να δείξουν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πίεσε την κυβέρνηση για λύσεις στα προβλήματα, και εδώ γελάει ο ψηφοφόρος μαζί τους.

Με λίγα λόγια με απάτη και απειλές η  Κουμουνδούρου προσπαθεί να πείσει τους ψηφοφόρους ότι «η δεύτερη φορά Αριστερά θα είναι αλλιώς» και να τρέμουμε!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου