Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Στα 45 δισ. ευρώ οι υποσχέσεις του απατεώνα- Ο Μητσοτάκης κάνει ξεφτίλα τον Τσίπρα

 


Αποδεδειγμένα απατεώνας και ψεύτης ο Αλέξης Τσίπρας, στήνει την νέα απάτη, τάζοντας ποσά και δίνοντας υποσχέσεις, που θα οδηγήσουν την χώρα και πάλι στα βράχια εάν ποτέ τις έκανε πραγματικότητα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σοκαρισμένος με την νέα προσπάθεια εξαπάτησης του Αλέξη Τσίπρα, τόνισε: «Είναι καιρός πια να ξεφύγετε από αυτή τη σκιά του παρελθόντος σας. Να εγκαταλείψετε την εμπρηστική ρητορική, τις έωλες υποσχέσεις που σε κάθε ομιλία σας βλέπω ότι ακατάσχετα αυξάνονται. Και επιτέλους να αντιληφθείτε εσείς και οι συνοδοιπόροι σας ότι είμαστε αντίπαλοι δεν είμαστε εχθροί. Η κοινωνία ζητά από εμάς θέσεις αντί για κραυγές. Η κοινωνία ζητά από εμάς κοστολογημένα προγράμματα και όχι ψεύτικες επιταγές».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ξεφτιλίσει τον Αλέξη Τσίπρα και για να ακούσει ο κόσμος ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί και πάλι να τους εξαπατήσει, υποστήριξε ότι η κοστολόγηση των μέτρων που έχει εξαγγείλει ο κ. Τσίπρας θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό με το ποσό των 45 δισεκατομμυρίων ευρώ σε βάθος τετραετίας και αυτό θα οδηγήσει την χώρα στα βράχια.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου