Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Επόμενο θύμα σήμερα του Τσίπρα η Πάτρα, έχει να πέσει ψέμα και απάτη!!!

 


Μετά το Περιστέρι που κινητοποιήθηκαν δεκάδες πούλμαν για να του πάνε κόσμο ώστε να τον εξαπατήσει και να τον πολώσει, το νέο του θύμα είναι η Πάτρα, και ο αδίστακτος πολιτικός απατεώνας Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να τάξει, να εξαπατήσει, και να πει ψέματα. 

Στη δεύτερη προεκλογική του συγκέντρωση απόψε στο κλειστό του Απόλλωνα στην Πάτρα, έχουν κινητοποιηθεί και πάλι δεκάδες λεωφορεία τα οποία πονοκεφαλιάζουν τους διοργανωτές για το που θα τα κρύψουν ώστε να μην φαίνονται όλα.

Η πρωτεύουσα της Αχαΐας είναι σήμερα το επόμενο θύμα απάτης του Αλέξη Τσίπρα, και στην συγκέντρωση φυσικά δεν θα απολογηθεί για τις υποκλοπές που έκανε βάση των καταγγελιών από τα ίδια του στα στελέχη και το ΚΚΕ, δεν θα απολογηθεί για τις μαύρες σακούλες με τα χρήματα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ζητήσει συγνώμη για την δήθεν "νεκρή Μαρία", και δεν θα απολογηθεί ούτε για το που βρήκε τα ονόματα που λέει ότι παρακολουθούνται σήμερα.

Επόμενο θύμα του Τσίπρα θα είναι η Θεσσαλονίκη και το Ιβανώφειο τη Δευτέρα και ακολουθεί διημερίδα με θύματα τους αγρότες στη Λάρισα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου