Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Ξέρει ότι θα χάσει και παραμυθιάζει τους πάντες λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά


 

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας επαγγελματίας πολιτικός απατεώνας, και συνειδητά λέει ψέματα, εξαπατά και κοροιδεύει τον κόσμο χωρίς ίχνος ενοχής .

Εχθές στο Ιβανώφειο της Θεσσαλονίκης, με θράσος, και ενώ γνωρίζει την αλήθεια, εξέφρασε την βεβαιότητα εξαπατώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά από τη Νέα Δημοκρατία και οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα δεν δίνουν την πραγματική εικόνα.

Την ίδια τακτική αμφισβητώντας τις δημοσκοπήσεις είχε και το 2019, αλλά τότε πίστευε όντως ότι θα κερδίσει, τώρα ξέρει ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο και το πολιτικό του μέλλον είναι αβέβαιο.

Είναι τέτοιο το θράσος του ψεύτη που είπε στο ακροατήριο του «η ανατροπή έχει ήδη γίνει και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά από τη Ν.Δ.», καλώντας τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέψουν το σύνθημα που φώναζαν σε «ήρθε η ώρα της αλλαγής!».

Αυτή η προσπάθεια εξαπάτησης, με το ότι δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά, δείχνει την μεγάλη ανάγκη που έχει ο ίδιος να πείσει κόμμα και οπαδούς ότι έχει πιθανότητες νίκης στις εκλογές, ώστε να δουλέψουν για αυτές και να μην τα παρατήσουν από τώρα μεγαλώνοντας την διαφορά με την Νέα Δημοκρατία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου