Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Εξόργισε τους πολίτες το θράσος Τσίπρα που είπε “Ήμασταν η πιο έντιμη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα…”

 


Με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ στο ειδικό δικαστήριο, με επώνυμες καταγγελίες στο δικαστήριο για σακκούλες με μαύρα λεφτά στον ΣΥΡΙΖΑ, με επώνυμες καταθέσεις υπουργών του ότι τους παρακολουθούσε, τώρα που γίνεται έρευνα και για χρήματα στον ΣΥΡΙΖΑ από Βενεζουέλα, ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας προκαλεί τους πολίτες λέγοντας “Ήμασταν η πιο έντιμη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα…”

Το θρασίμι του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εμφανίσθηκε στη Θεσσαλονίκη να δηλώνει ότι «είμασταν η πιο έντιμη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα» και να προσθέτει πως «η δικαιοσύνη είναι το δικό μας DNA» κοιτώντας το ακροατήριο του χωρίς ντροπή και ηθική.

Ο Τσίπρας άρχισε τις εμφανίσεις του, διχαστικός, ψεύτης, απατεώνας και τάζοντας στον κόσμο χωρίς ίχνος σοβαρότητας και ηθικής. Παράλληλα κάνει χυδαίες επιθέσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη, δείχνοντας το πόσο ακροαριστερός είναι και μην μπορώντας να το κρύψει.

Ο φαιδρός πολιτικός απατεώνας υποστήριξε χωρίς ίχνος ντροπής και ηθικής, πως όλα όσα γίνονται σήμερα ήταν δικά του έργα και της συγκυβερνήσεως,

 Και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν «η πιο έντιμη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα» για να προκαλέσει τους πολίτες αυτής της χώρας, παραμυθιάζοντας τους οπαδούς του.

Και για να δώσει την χαριστική βολή σε όσους τον άκουσαν είπε "η δικαιοσύνη είναι το δικό μας DNA" και γελάνε μέχρι σήμερα όσοι τον άκουσαν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου