Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Ο Τσίπρας αφού εξαπάτησε τους συνταξιούχους συνέχισε το καραγκιοζιλίκι με επίσκεψη στην ΑΔΑΕ


 

Ανήμπορος και ανίκανος ο Αλέξης Τσίπρας να αντιπαρατεθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προχωράει με σχέδιο την απάτη και το ψέμα όπως το 2015, κάνοντας επίσης και καραγκιοζιλίκια με τις παρακολουθήσεις, την ώρα που υπάρχουν επίσημες επώνυμες καταγγελίες σε βάρος του από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι τους παρακολουθούσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει καλύψει με παροχές όλους τους Έλληνες πολίτες, ο Αλέξης Τσίπρας το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να τάζει λαγούς με πετραχήλια όπως έταζε και εξαπατούσε με σχέδιο το 2014. Εκτός από την απάτη, δεν του μένει κάτι άλλο από το να παίξει με τις παρακολουθήσεις και τους θεσμούς, ο άρχοντας των υποκλοπών του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσερχόμενος για ακόμα μία φορά στην ΑΔΑΕ, συνεχίζοντας το μόνο που του έχει μείνει να κάνει δηλαδή τα καραγκιοζιλίκια έκανε την δήλωση «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι».

Αυτό δήλωσε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας και επικίνδυνος για την χώρα Αλέξης Τσίπρας, κατά την έξοδό του από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών και τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της Χρήστο Ράμμο.

Ο Τσίπρας αναμένεται να συνεχίσει το καραγκιοζιλίκι του και να γίνει δεκτός σήμερα στις έξι το απόγευμα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην οποία αναμένεται να θέσει το θέμα των παρακολουθήσεων. Ναι καλά διαβάσατε αυτός που έχει καταγγελθεί επώνυμα απο στελέχη του ότι τους παρακολουθούσε, αυτός ποπυ το κόμμα του παρακολουθούσε όλο το ΚΚΕ θα μιλήσει με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το θέμα των παρακολουθήσεων.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου