Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Υπόκοσμο και απατεώνες χρησιμοποιούσε ο ΣΥΡΙΖΑ για μάρτυρες σπιλώνοντας πολιτικούς του αντιπάλους

 



Σε κανένα δεν έκανε εντύπωση ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας που είχε χρησιμοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για μάρτυρα στην Novartis είναι απατεώνας και υπόκοσμος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι κινείται στον υπόκοσμο και προστάτευσε πολλές φορές κακοποιούς, ειδικά συντρόφους και στελέχη του, με τις αλλαγές σκάνδαλο του ποινικού κώδικα μία ημέρα πριν τις εκλογές.

Συνελήφθη ο «Μαξιμος Σαράφης» κουκουλοφόρος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis με την κατηγορία σύστασης και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξης απατών με τραπεζικά προϊόντα.

Κοινοί ποινικοί όπως δείχνουν τα πράγματα έστησαν τη σκευωρία, με εντολή του Αλέξη Τσίπρα.

Έτσι εξηγούνται όλα.

Συνελήφθη λοιπόν ο προστατευόμενος μάρτυρας για την υπόθεση Novartis με την κωδική ονομασία “Μάξιμος Σαράφης”, καθώς μαζί με άλλα δύο άτομα φέρεται να εξαπατούσε επιχειρηματίες, αποσπώντας χρηματικά ποσά, για τη γρήγορη χορήγηση τραπεζικών δανείων.

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας της Novartis έπεσε στα χέρια των διωκτικών αρχών μετά την επιχείρηση που πραγματοποίησε το τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές μαζί του συνελήφθησαν και άλλα δύο άτομα που είχαν συνολικά αποσπάσει το ποσό των 600.000 ευρώ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου