Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Πάλι έγινε το χατήρι στους ανθέλληνες αριστεράς και ακροαριστεράς με την κηδεία του τέως Βασιλιά

 


Ότι αθλιότερο στην χώρα είναι η ακροαριστερά και η αριστερά, που την ανέχονται όλοι διαχρονικά εξοργίζοντας τους πολίτες.

Εννοείται ότι οι πολίτες πλέον δεν θα ανεχτούν να γίνει η κηδεία κανένος αριστερού με τιμές αρχηγού κράτους, γιατί δεν το δικαιούται, δεν το αξίζει, απλά δεν έχει πατριωτικά αισθήματα για την χώρα μας, ξεκάθαρα!!

Όποιος είδε σήμερα την ακολουθία στην Μητρόπολη Αθηνών, είδε την αξιοπρέπεια της βασιλικής οικογένειας, κάτι που δεν διαθέτει κανένας αριστερός και ακροαριστερός, ειδικά ο Αλέξης Τσίπρας, και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβέρνηση καθώς κλήθηκε να διαχειριστεί ένα από τα πιο σύνθετα και «απαγορευμένα» θέματα της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας, και αυτό για να μην δυσαρεστήσει την αριστερά, εάν είναι δυνατόν. Ο θάνατος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου θα μπορούσε πολύ εύκολα να μετατραπεί σε μια νέα πολιτική αρένα, αμολώντας ο ΣΥΡΙΖΑ τους ακροαριστερούς για επεισόδια και αυτό πρέπει να σταματήσει μιά για πάντα, δεν μπορεί ο Ελληνικός λαός να ανέχεται ακροαριστερούς Συριζαίους κακοποιούς.

Εάν η κυβέρνηση έκανε κάτι διαφορετικό κάθε κόμμα θα πλειοδοτούσε για την δημοκρατικότητά του και όλα μαζί θα τα έβαζαν με την κυβέρνηση, ξεφτιλίζοντας την χώρα γιατί απλά τέτοιοι ανθέλληνες είναι η ακροαριστερά και η αριστερά την οποία ανεχόμαστε κακός για την χ΄ωρα.

Οι επαφές των μελών της οικογένειας του τέως Βασιλιά με την κυβέρνηση δεν ξεκίνησαν χθες αλλά από την περασμένη εβδομάδα και την στιγμή που επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ.

Στο Μέγαρο Μαξίμου γνώριζαν ότι ακριβώς επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο όλοι περίμεναν την απόφαση της κυβέρνησης, και δέχτηκαν την απόφαση με αξιοπρέπεια όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η σημερινή ημέρα έδειξε ότι η αξιοπρέπεια λείπει απο την αριστερά και την ακροαριστερά και πρέπει να σταματήσουμε να δείχνουμε την ανοχή μας τόσα χρόνια.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου