Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Νέα ξεφτίλα δήλωση από το νέο νούμερο του ακροαριστερού τσίρκου ΣΥΡΙΖΑ Τσαπανίδου

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ τρόμαξε μετά την προσέλευση τόσου κόσμου στην κηδεία του τέως βασιλιά.

Στριμωγμένος ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επιχείρηση λάσπης προς τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, που εξόργισε όλους τους Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας, αντί να μαζεύεται ξεφτιλίζεται περισσότερο δείχνοντας το πόσο ακατάλληλος είναι ακόμα και για αξιωματική αντιπολίτευση. 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν τις εκλογές για να δουν το ΣΥΡΙΖΑ να πατώνει και να τελειώνει πολιτικά.

Το σχόλιο του νέου νούμερου, του ακροαριστερού τσίρκου ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου δείχνει το πόσο ενοχλήθηκε ο αριστερός και ακροαριστερός κόσμος του κόμματος που ηγείται ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας.

Η εκπρόσωπος του τσίρκου τόνισε πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναβάθμισε την εκπροσώπηση στην κηδεία, κλείνοντας το μάτι σε πιο ακραίες κατευθύνσεις».

Σχετικά με την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και τις εικόνες στο κέντρο της Αθήνας, η Πόπη Τσαπανίδου εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος, ωστόσο υπογράμμισε την «αλλαγή ατζέντας που επιχειρείται από τα Μέσα Ενημέρωσης» αφού και «η δημόσια τηλεόραση καλύπτει με τέτοιο τρόπο μια κηδεία ενός ιδιώτη», και ξεκαθάρισε:

«Ο χειρισμός της όλης κατάστασης είναι για γέλια και για κλάματα. Το κεφάλαιο του έκπτωτου βασιλιά έχει κλείσει από την ιστορία εδώ και χρόνια. Ο ίδιος ο ιδρυτής της ΝΔ, ο Κ. Καραμανλής, είχε κλείσει αυτό το κεφάλαιο.

Δυστυχώς, όμως, όλα όσα αποφασίστηκαν στη Διυπουργική Επιτροπή, που συνεδρίασε την Παρασκευή, γύρισαν τούμπα. Η κυβέρνηση αναβάθμισε την εκπροσώπηση στην κηδεία, και ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αρχικά είχε κλείσει το μάτι προς το κέντρο, τώρα έκλεισε και το άλλο μάτι σε πιο ακραίες κατευθύνσεις, παρασυρόμενος και από τον Αντώνη Σαμαρά. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κλείνει τα μάτια όπου μπορεί και προσπαθεί να γίνει αρεστή όπου μπορεί».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου