Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Ο Τσίπρας προτρέπει τους φοιτητές να συνυπάρξουν με κακοποιούς και ακροαριστερούς συντρόφους στα πανεπιστήμια αδιαφορώντας για την ασφάλεια τους

 


Σοκ προκάλεσε σε γονείς και φοιτητές το νέο σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ, που προτρέπει τους φοιτητές να συνυπάρξουν με το έγκλημα στα πανειστήμια.

Στο σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ που ανάρτησε στο twitter ο φαιδρός και επικίνδυνος Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζει ψέματα πως οι νέοι δεν μπορούν να έχουν τη φοιτητική ζωή που θέλουν λόγω  της αστυνομίας. Και του ξύλου που αυτή ρίχνει, κατά Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ, στους χώρους των πανεπιστημίων, λέγοντας τους με λίγα λόγια αφήστε τους συντρόφους κακοποιούς και ακροαριστερούς να αλωνίζουν ελεύθερα σε βάρος της ασφάλειας σας.

Αυτό που εξόργισε επίσης τους γονείς και τους φοιτητές είναι το ότι ο φαιδρός Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζουν τους φοιτητές ως… χαζοχαρούμενος. Και ότι δεν μπορούν να μπουν στη σχολή των ονείρων τους εξ αιτίας της κακής κυβέρνησης που έβαλε όριο προκειμένου  να καταστεί εφικτή η εισαγωγή σε ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Φυσικά και η νέα φαιδρότητα Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε την αντίδραση της κυβέρνησης : «Αλήθεια τώρα; Ο κ. Τσίπρας ειλικρινά νομίζει πως το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό οποιουδήποτε ανθρώπου για τα Πανεπιστήμιά μας είναι ότι η «αστυνομία μπαίνει και δέρνει»;» σχολίασε ο Γιάννης Οικονόμου προσθέτοντας: «Πόσο ανεύθυνος, πόσο ξύλινος, πόσο αλλού».

«Τα Πανεπιστήμιά μας είναι χώρος γνώσης και έρευνας. Είναι δρόμος προσωπικής και κοινωνικής εξέλιξης, διασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες προκοπής για όλους» συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να καταλήξει υπογραμμίζοντας ότι αυτό ισχύει «για όλους, εκτός από τις συμμορίες με τις βαριοπούλες, οι οποίες σπάζουν βιβλιοθήκες και χρησιμοποιούν τις φοιτητικές εστίες σαν γιάφκες»




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου