Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Ο Ανδρουλάκης συντάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ της διαφθοράς, του μαύρου χρήματος, των παρακολουθήσεων, της ξεφτίλας

 


Ότι θα καταντούσε το ΠΑΣΟΚ ουρά του ακροαριστερού Αλέξη Τσίπρα, αυτό δεν το περίμενε κανένας κεντρώος και κεντροαριστερός.

Ο Νικός Ανδρουλάκης, ανεπαρκής και ακατάλληλος να ηγηθεί στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ προτιμά να κάνει την ουρά σε ένα πολιτικό απατεώνας, με ακροαριστερή ιδεολογία, αντί να προσπαθήσει να γίνει πολιτικός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Η ευθύνη είναι αποκλειστικά του ανεπαρκή Ανδρουλάκη και στο υλικό που έχει διαλέξει να τον εκπροσωπεί και να μιλάει για λογαριασμό του, μόνο σοβαρότητα, και πολιτική κατάρτιση δεν έχουν οι δίπλα του και σίγουρα δεν είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά περισσότερο νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανικανότητα του Νίκου Ανδρουλάκη τον αναγκάζει να γίνει υποχείριο του πολιτικού απατεώνα Αλέξη Τσίπρα, και να κάνει συμφωνίες μεταξύ τους ώστε να ασκήσουν αντιπολίτευση.

Με αυτή την τακτική, νομίζουν ο ανεπαρκής Ανδρουλάκης και ο πολιτικός απατεώνας Αλέξη Τσίπρας ότι θα προκαλέσουν, δηλαδή, πέραν του πολιτικού, και ένα θεσμικό αδιέξοδο στη χώρα, ώστε να αναδείξουν σε κεντρικό το ζήτημα των υποκλοπών και καταλύτη των πολιτικών εξελίξεων.

Τα σκάνδαλα όμως που σκάνε καθημερινά, και εμπλέκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οι αποκαλύψεις στο ειδικό δικαστήριο που εμπλέκουν σε σακούλες και βαλίτσες μαύρου χρήματος ακόμα και τον Αλέξη Τσίπρα, δείχνουν ότι ο Ανδρουλάκης έχει πάρει λάθος δρόμο, δεν μπορείς να το αντιληφθεί, τον σπρώχνουν στελέχη του που τα έχουν βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ στην καταστροφή και θα έχει την τύχη του Αλέξη Τσίπρα που θεωρείται πολιτικά τελειωμένος.

Το ότι το ΠΑΣΟΚ παίζει το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν απειλούνται δημοκρατικά και θεσμικά κεκτημένα, προκειμένου να εξυπηρετούνται κομματικές σκοπιμότητες, θα το πληρώσει πολύ ακριβά και δεν βλέπει το ξεκάθαρο μήνυμα των κεντρώων που φεύγουν από το κόμμα αλλά θα το δεί στις εκλογές και εκεί θα δούμε που θα κρυφτεί ο Ανδρουλάκης.

Κρίμα για το ΠΑΣΟΚ  - ΚΙΝΑΛ θα τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου και της Φώφης Γεννηματά με τον ανεπαρκή Νίκο Ανδρουλάκη που ανέλαβε την αρχηγία.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου