Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Προκλητική σιωπή Τσίπρα για βαλίτσες με τα λεφτά από Καλογρίτσα - Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκφοβίζουν την μάρτυρα

 



Για εκκωφαντική σιωπή, τόσο του Αλέξη Τσίπρα, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις αποκαλύψεις που έκανε ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Όπως ακούμε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στις ενημερωτικές εκπομπές όπως ο Νάσος Ηλιόπουλος, έχουν αρχίσει να απειλούν και να εκφοβίζουν την μάρτυρα με μηνύσεις για να μην μιλήσει, και να ανακαλέσει.

Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει, η γραμματέας του κυρίου Καλογρίτσα «κατέθεσε ενόρκως, με ονοματεπώνυμο και χωρίς κουκούλα, ο ότι ‘’έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα για τον ΣΥΡΙΖΑ’’».

Ο κ. Τσίπρας, τονίζει η Πειραιώς, έχει τρεις επιλογές:

«α) Να αποπειραθεί να δικαιολογηθεί, σαν άλλος Τσουκάτος, ότι το έκανε «για το το καλό του κόμματος».

β) Να σιωπήσει, παραδεχόμενος ότι κατά σύστημα λάμβανε «μαύρο χρήμα», από διάφορες πηγές, στα πλαίσια του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς.

γ) Να διαψεύσει τη μάρτυρα και να στραφεί νομικά εναντίον της για να λάμψει η αλήθεια».


Η ιδιαιτέρα γραμματέας του επιχειρηματία κατέθεσε ότι «έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα, τα οποία ήταν χρήματα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)».

Όπως είπε η Ευθαλία Διαμαντή, χρήματα δινόντουσαν και σε δημοσιογράφους, όπως και σε άλλα πρόσωπα, τα οποία σχεδίαζαν την λειτουργία του καναλιού και της εφημερίδας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου