Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Για να βάλει τέλος στην φαιδρότητα και τα FAKE NEWS ΣΥΡΙΖΑ η Σπυράκη ζητάει αναστολή κομματικής ιδιώτητας


 

Ο ΣΥΡΙΖΑ βουτηγμένος στο ψέμα και την απάτη πιάνει οτιδήποτε θεωρεί αυτός χρήσιμο και το ξεφτιλίζει στο ψέμα για να κάνει αντιπολίτευση.

Από την ώρα που ακούστηκε το θέμα της Μαρίας Σπυράκη, άσχετο με το Qatar Gate, το θέμα μιάς "διοικητικής διαφοράς" η Κουμουνδούρου, δημοσιογράφοι της Κουμουνδούρου ακόμα και ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας που δεν έχει ίχνος σοβαρότητας άρχισαν τα Fake News.

Η άρση της ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη φυσικά δεν έχει σχέση με το Qatar Gate.Πρόκειται γιά επίδομα πού έδινε σε αλλοδαπή συνεργάτιδα της και δεν δικαιούνταν να το λαμβάνει την περίοδο απουσίας από την εργασία της. Η συγκεκριμένη συνεργάτης απουσίαζε καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα! 

Η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, η οποία ζήτησε την άρση ασυλίας της ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη, για προβληματική διαχείριση της αμοιβής και συγκεκριμένα του επιπλέον επιδόματος του διαπιστευμένου κοινοβουλευτικού βοηθού της, προκάλεσε αναταράξεις.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεδειγμένα σοβαρός και όχι φαιδρός Τσίπρας, εξερχόμενος της Συνόδου Κορυφής χαρακτήρισε την υπόθεση «σοβαρή» και δεσμεύτηκε για ανακοίνωση περαιτέρω αποφάσεων σήμερα το πρωί.

Η ίδια η  Μαρία Σπυράκη, πάντως, από χθες εμφανίζεται απολύτως ανοιχτή σε όλα τα σενάρια, δηλώνοντας από την πρώτη στιγμή ότι είναι πρόθυμη να αρθεί η ασυλία της, «προκειμένου να διαφανεί ότι δεν έχω ούτε ένα ευρώ οικονομική διαφορά με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο», όπως τόνισε. Είναι, πάντως, γεγονός ότι ο εδώ και λίγους μήνες πρώην κοινοβουλευτικός της βοηθός λάμβανε για πολύ καιρό την επιπρόσθετη αμοιβή που δικαιούνται όσοι συνεργάτες ευρωβουλευτών εργάζονται στις Βρυξέλλες, παραμένοντας στην Αθήνα λόγω σοβαρών προσωπικών προβλημάτων.

«Τα χρήματα τα έχει πάρει ο πρώην βοηθός μου, ο ίδιος μπορεί να αποδείξει τα της παρουσίας του. Δεν έχω κανενός είδους συναλλαγή με τον συνεργάτη μου, δεν έχω καμία οικονομική εκκρεμότητα με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο» ανέφερε η ευρωβουλευτής μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, παραδεχόμενη επί της ουσίας την παρατυπία.

Η κυρία Σπυράκη για να σταματήσει η φαιδρότητα, η χυδαιότητα και τα Fake News του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε ότι «θα ζητήσω σήμερα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας» εξηγώντας ότι «δεν θέλω να υπάρχουν σκιές» προσθέτοντας ότι θα στείλει τη σχετική επιστολή στον γραμματέα της ΝΔ ,Παύλο Μαρινάκη, έχοντας ήδη ενημερώσει σχετικά με την πρόθεσή της.

Βεβαίως, η περίπτωση της κυρίας Σπυράκη ουδεμία σχέση έχει με αυτή της κ. Καϊλή, πολλώ δε με το QatarGate. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου