Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Ο Τσίπρας κατηγορούσε τον Παπανδρέου ότι διαπομπεύει την χώρα για την διαφθορά και κάνει το ίδιο

 


Όλη η Ελλάδα και οι χώρες του εξωτερικού γνωρίζουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας φαιδρός, ψεύτης πολιτικός απατεώνας που μόνο τοξικότητα σπέρνει σε κάθε του εμφάνιση εντός και εκτός Ελλάδας.

Παρά το ότι γνωρίζει και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ότι τον έχουν πάρει χαμπάρι, και γελάνε μαζί του, όπου και εάν πάει, αυτός συνεχίζει το αφήγημα του, για να κάνει όσο μεγαλύτερη ζημιά μπορεί στην χώρα, με κατάπτυστες δηλώσεις που διαβάλλουν την Ελλάδα.

Ο Τσίπρας γνωρίζει ότι είναι πολιτικά τελειωμένος, και κοιτάει να κάνει την μεγαλύτερη ζημιά που μπορεί, μέχρι να τον τελειώσουν πολιτικά οι σύντροφοι του.

Ο φαιδρός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να επιτεθεί στην κυβέρνηση, είπε σε συγκεντρωμένους στη Λαμία ότι «η Ελλάδα είναι πρωταγωνίστρια στο να εξάγει διαφθορά». 

Η εν λόγω δήλωση προκάλεσε τη δυσφορία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος, μιλώντας σε ομογενείς στις Βρυξέλλες, σχολίασε με νόημα πως «ένας πρώην πρωθυπουργός δεν προσφέρει υπηρεσίες στη χώρα του όταν τη δυσφημεί».

Η ομάδα αλήθειας μας θύμισε τι έλεγε ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας το 2010 όταν, κατακεραύνωνε τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, επειδή «γυρνούσε σε όλη την Ευρώπη και μιλούσε για διαφθορά και έλεγε διεφθαρμένους τους Έλληνες».

Τι έλεγε τότε ο φαιδρός και αντρόπιαστος  Αλέξης Τσίπρας προς τον Γιώργο Παπανδρέου: «Είχαμε καιρό να σας δούμε, κύριε πρωθυπουργέ, σας καλωσορίζω στη χώρα των διεφθαρμένων και στο Κοινοβούλιο της διαφθοράς -κατά δήλωσή σας».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου