Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Συνεχίζει ο επικίνδυνος Αλέξης Τσίπρας να «Διασύρει την Ελλάδα»

 


Φαιδρός ανήθικος και επικίνδυνος ο Αλέξης Τσίπρας, εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Νίκου Ανδρουλάκη στην σύνοδο του ΕΣΚ, που μπορεί να το είχαν συνεννοηθεί και οι δυό τους και έκανε ότι ήθελε για λογαριασμό και του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. 

Ο Τσίπρας έκανε και πάλι αυτό που κάνει πάντα, επιτέθηκε στην ίδια του την χώρα κάνοντας λόγο για «αποκατάσταση της δικαιοσύνης στη χώρα μου» και για «αδιανόητο σκάνδαλο υποκλοπών από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη» και το λέει αυτό ένας αποδεδειγμένα και με στοιχεία υποκλοπέας που έχει κατηγορηθεί απο τα ίδια του τα στελέχη ότι τα παρακολουθούσε.

Αυτό που έκρυψε καλά ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας είναι το ότι δεν είπε τίποτε στις δηλώσεις του για το τι άκουσε από τον Επίτροπο Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι, με τον οποίο συνομίλησαν, τι του είπε για την πορεία της ελληνικής οικονομίας ότι δηλαδή πάει καλά, η Ελλάδα είναι μια υπολογίσιμη χώρα στα χέρια του Μητσοτάκη, αλλά αυτό του Τσίπρα δεν άρεσε γιατί ακολουθεί το αφήγημα της καταστροφής της χώρας και το έπνιξε.

«Είναι λυπηρό, είναι εθνικά επιζήμιο ο κ. Τσίπρας σε κάθε παρουσία του στο εξωτερικό να επιχειρεί εξαιτίας του μένους που έχει για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να διασύρει την Ελλάδα και να δυσφημεί την ελληνική δικαιοσύνη», σχολίασε πάντως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννη Οικονόμου για τον κ. Τσίπρα και κατέληξε: «Κατά την επίσκεψή του στον κ. Ντογιάκο ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει την πλήρη εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη. Μετά τον κ. Ντογιάκο λέει ότι εμπιστεύεται πλήρως την ελληνική Δικαιοσύνη και δυσφημεί την ελληνική Δικαιοσύνη, την ελληνική Πολιτεία, διασύρει τη χώρα, όταν πηγαίνει στο εξωτερικό. Ας αναλογιστούν οι πολίτες τι είδους σοβαρότητα και υπευθυνότητα είναι αυτή, από ένα άνθρωπο που διεκδικεί την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου