Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Με παράδειγμα τον ίδιο που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος είπε ο Τσίπρας :«Στην Ευρώπη η Δικαιοσύνη λειτουργεί»

 


Εάν ήταν ο Αλέξης Τσίπρας σε άλλο κράτος της Ευρώπης, ειδικά στο Βέλγιο με όσα έχει κάνει σε βάρος της χώρας, και μετά πο τόσες επώνυμες καταγγελίες σε βάρος του και όχι στημένα δημοσιεύματα, θα τον είχαν συλλάβει με συνοπτικές διαδικασίες και θα τον είχαν οδηγήσει στην φυλακή, τελειώνοντας την πολιτική του καριέρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι τυχερός γιατί ζει στην Ελλάδα, που διαχρονικά, όλοι οι απατεώνες πολιτικοί εκτός λίγων εξαιρέσεων, την γλιτώνουν και δεν δικάζονται.

Στη σημερινή συνάντηση των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στις Βρυξέλλες ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν προσήλθε, ενώ αντίθετα παρίσταται, ως παρατηρητής και μόνο, ο Αλέξης Τσίπρας.

Η εξήγηση που δόθηκε από την Χαριλάου Τρικούπη είναι ότι ο και καλά πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έμεινε στην Αθήνα για να προετοιμάσει την ομιλία του για την ομιλία του στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, που θα γίνει την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου.

Ο  Αλέξης Τσίπρας προέβη σε δηλώσεις εισερχόμενος στην προπαρασκευαστική του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες και μέσα στις φαιδρότητες που είπε ανέφερε το παρακάτω χωρίς ίχνος ηθικής και φόβου γιατί ζει στην Ελλάδα της ανοχής : «Αυτό, όμως, που οφείλουμε να ασχοληθούμε όλοι είναι το πώς θα διαμορφώσουμε ένα θεσμικό πλαίσιο που δεν θα επιτρέπει τέτοιου είδους συμπεριφορές διαφθοράς. Και αν αυτό είναι σημαντικό μια φορά για την Ευρώπη, που από ό,τι φαίνεται ο θεσμός της δικαιοσύνης λειτουργεί ακόμη, είναι δυο φορές πιο σημαντικό και επιτακτικό για την Ελλάδα, που από ό,τι φαίνεται πρέπει να αγωνιστούμε για να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία, το κράτους δικαίου και να αποκαταστήσουμε τη δικαιοσύνη παντού».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου