Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από νεαρούς στην Χαλκιδική

 



Μαθητής δέχθηκε επίθεση από «νταήδες» την περασμένη Παρασκευή  στο Γαλαρινό Χαλκιδικής. Τη στιγμή που μαθητές αποβιβάστηκαν από το σχολικό λεωφορείο -με αφετηρία τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης- δύο νεαρά αγόρια πλησίασαν έναν 15χρονο και άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Στο ξυλοδαρμό φέρεται να συμμετείχε και μία μαθήτρια η οποία, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στις Αρχές, εξύβριζε τον 15χρονο θύμα, χωρίς να συμμετέχει στις πράξεις σωματικής βίας.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, ενώ η μητέρα του κατέθεσε μήνυση για το άγριο περιστατικό και διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.


app-facebook
κατερινα νοταριδου
την Τρίτη

Αυτός είναι ο 15χρονος γιος μου, Κωνσταντίνος Ραπτόπουλος, όπως τον βρήκα στο σπίτι γυρίζοντας από τη δουλειά την Παρασκευή 9-12-2022.
Την προηγούμενη ημέρα, είχε λογομαχήσει με ένα μαθητή του ΕΠΑΛ Βασιλικών, κάτοικο Γαλάτιστας για ασήμαντη αφορμή. Ο λεβέντης της Γαλάτιστας, που σημειωτέον είναι ενήλικος, έχει κλείσει τα 18, μάλλον επειδή τον είδε λίγο ψηλό, θεώρησε καλή ιδέα να συνεννοηθεί με ένα φίλο του, μαθητή του ΕΠΑΛ και από Γαλάτιστα επίσης, και μία φίλη τους για κερκ...

Δείτε περισσότερα


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου