Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Πρόεδρος Microsoft σε Μητσοτάκη: Η Ελλάδα επέστρεψε, σε ευχαριστώ, είσαι πρωθυπουργός του 21ου αιώνα

 


Πολύ θερμά λόγια τόσο για την χώρα μας όσο και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιφύλαξε ο πρόεδρος της Microsoft, Μπραντ Σμιθ, στο podcast «Tools and Weapons» στο οποίο είχε καλεσμένο τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος της Microsoft ακούγεται να λέει «είναι μια συναρπαστική περίοδος για να πάει κανείς στην Ελλάδα. Ύστερα από μια δεκαετία ύφεσης, τα τελευταία τρία χρόνια έχουν φέρει ισχυρή οικονομική ανάκαμψη. Παρά τις αντιξοότητες και την ύφεση στην Ευρώπη, η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται φέτος κατά περίπου 6% και η ψηφιακή τεχνολογία έχει διαδραματίσει αδιαμφισβήτητο ρόλο».

«Πιστεύω ότι θα μπορούσε εύλογα να πει κανείς ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι όντως ένας πρωθυπουργός του 21ου αιώνα» προσθέτει ο Μπραντ Σμιθ.

Ο ίδιος, μάλιστα, εξέφρασε το «ευχαριστώ» του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το γεγονός ότι, όπως λέει, «η Ελλάδα επέστρεψε. Αυτό που, κατά τη γνώμη μου, είναι καλό είναι ότι πολλοί άνθρωποι το διαπιστώνουν. Δεν είναι κάτι πρόσκαιρο. Νομίζω ότι η ανάπτυξη που έχετε οικοδομήσει, έχει χτιστεί πάνω σε ισχυρά θεμέλια. Και νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου